Бо Хліб

Про франшизу

Опис

В Україні є безліч закладів з різноманітною їжею, але якісна пекарня лише одна.

Бо Хліб — місце, де завжди можна купити свіжий хліб, випити смачної кави або поснідати.

Білий чи гречаний батон, запашна чіабата або теплий круасан — все за доступною ціною для гостей.

Виробництво Чанта

Хліб Чанта — якість міжнародного рівня. Найважливіший критерій — відсутність загроз для споживача на кожному етапі харчового ланцюга: від зернятка пшениці на полі до буханця на столі. І споживач отримує впевненість у безпеці нашого хліба завдяки наявності сертифікату FSSC 22000. Наш хліб офіційно визнаний у світі!

Чому партнерство з нами?

  • 120+ чеків щодня на одній точці
  • 3500 круасанів на місяць продається на одній точці
  • 9000 кг проданного за 1 рік хліба на одній точці
  • 378 000 грн середня місячна виручка

У Бо Хліб не лише по хліб!

1 - ​​Щодня у заклад приходять гості за ситним сніданком, солодким перекусом чи кавою to go.

І недарма, адже у БоХліб понад 76 позицій у меню! Порахуємо разом: кавові напої, чай та лимонади, салати, сендвічі, чіабата, багет, класичний хліб, власні рецепти, круасани й міні-версії та слойки.

2 - Якщо весь світ пекарня, то наші працівники — найсмачніші круасани!

Атмосферу і сервіс завжди створюють люди, а у наших закладах все відмінно. Кожен співробітник БоХліб працює на спільний результат й прагне найкращих відгуків. З нашими Франчайзі ми поділимось усіма секретами навчання та мотивації своїх людей.

3 - У ДНК БоХліб не тільки аромат свіжого хліба, а й інтер'єр, що хочеться забрати додому.

Саме так, ми знаємо як створити затишну атмосферу, куди захочеться повернутись. Спокійні кольори, зручне зонування та маленькі деталі — усе розповімо партнерам. А від наших триметрових вітрин із випічкою не можливо відірватись!

Географія розвитку

Франчайзинг для нас — це про можливість годувати смачним хлібом кожного українця у будь-якому місті: на Київському вокзалі, у спальному районі Івано-Франківська чи у центрі Вінниці.

Ми прагнемо масштабувати якісну продукцію та успішну бізнес-модель, а не просто створити чергову інстаграмну кав'ярню без прибутку.

Франшиза Бо Хліб як хліб  багатоскладова, але зрозуміла

  1. Відпрацьовані бізнес-процеси у точках з високою конверсією у Києві.
  2. Відсутність посередників: власне виробництво, особистий контроль якості.
  3. Демократичні ціни, що спокушають клієнтів повертатися
  4. Різноманітний асортимент для кожного: від булочок з корицею до салату із тунцем.

точок власних

3

точок франчайзингових

0

Галерея
Умови франшизи

підтримка для франчайзі

  • Затвердження приміщення
  • Допомога у розробці дизайн-проекту
  • Рекомендації з ремонтних робіт
  • Підбір, навчання та атестація персоналу
  • Лояльні підрядники декорування закладу
  • Запуск пекарні та супровід
  • Персональний менеджер, який на зв'язку 24/7
  • Розробка стратегії просування пекарні
  • Формування ціни та асортименту
  • Перші 2 місяці роботи операційна підтримка Франчайзера
  • Щоквартальний аналіз економічних показників діяльності закладу
  • CRM-система
  • Маркетингове просування
  • Святкове відкриття
  • Оновлення асортименту та сезонних меню
  • Стандарти роботи мережі
  • Лаконічний простір і хлібний аромат

Фінансові показники

  • Інвестиції на запуск від 32 000$
  • Паушальний внесок — 5 000$
  • Роялті — 3%
  • Період окупності від 20 місяців
  • Необхідна площа 30 м2
  • Необхідна кількість персоналу 3-5
  • Рентабельність 22%
  • Вихід на прибуток з 3-го місяця

основні вимоги

Відкрийте «місце зустрічі»!

Формат БоХліб — це заклад, що працює, біля наших вітрин завжди є гості, а у залах ніколи не буває тиші.

Адже до нас приходять на сніданки, каву з собою, на обід з колегами у будні та вихідні бранчі із друзями, після роботи за смачненьким для рідних та особливих моментів удвох.

БоХліб може стати місцем зустрічі у вашому районі для кожного місцевого.

Давайте разом зустрічати ваших гостей у вашому БоХліб!


Контактна інформація про франчайзера

Бо Хліб

м. Київ

+380 50 727 9423

sales@franchisegroup.com.ua

bohlib.com.ua

Контактна особа

Марія Бездушна

Дізнатися більше

Заповніть форму зворотнього зв'язку – отримайте детальну інформацію про франшизу Бо Хліб.

Повідомлення
Ім'я, прізвище *
Місто *
Телефон *
E-mail *

читати статті

найчайтіше читане

Пекарня «Ваш ЛАВаш» /24.04.2023

Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?

«Здивуємо Нью-Йорк» /14.04.2023

Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.

V12 Coffee To Go двигун ваших інвестицій /16.02.2023

Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.

Франшиза Gastro Oma /26.01.2023

Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.

Вартість франшизи така ж смачна, як кава /11.11.2022

7 ПРИЧИН, чому вартує відкривати кавярню самообслуговування навіть в час війни.

V12 Coffee TO GO – інвестиція в майбутнє /27.09.2022

Чому слід звернути увагу на компанію у сфері вендінгового франчайзингу?

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.