Бо Хліб

Про франшизу
Опис
В Україні є безліч закладів з різноманітною їжею, але якісна пекарня лише одна.
Бо Хліб — місце, де завжди можна купити свіжий хліб, випити смачної кави або поснідати.
Білий чи гречаний батон, запашна чіабата або теплий круасан — все за доступною ціною для гостей.
Виробництво Чанта
Хліб Чанта — якість міжнародного рівня. Найважливіший критерій — відсутність загроз для споживача на кожному етапі харчового ланцюга: від зернятка пшениці на полі до буханця на столі. І споживач отримує впевненість у безпеці нашого хліба завдяки наявності сертифікату FSSC 22000. Наш хліб офіційно визнаний у світі!
Чому партнерство з нами?
- 120+ чеків щодня на одній точці
- 3500 круасанів на місяць продається на одній точці
- 9000 кг проданного за 1 рік хліба на одній точці
- 378 000 грн середня місячна виручка
У Бо Хліб не лише по хліб!
1 - Щодня у заклад приходять гості за ситним сніданком, солодким перекусом чи кавою to go.
І недарма, адже у БоХліб понад 76 позицій у меню! Порахуємо разом: кавові напої, чай та лимонади, салати, сендвічі, чіабата, багет, класичний хліб, власні рецепти, круасани й міні-версії та слойки.
2 - Якщо весь світ пекарня, то наші працівники — найсмачніші круасани!
Атмосферу і сервіс завжди створюють люди, а у наших закладах все відмінно. Кожен співробітник БоХліб працює на спільний результат й прагне найкращих відгуків. З нашими Франчайзі ми поділимось усіма секретами навчання та мотивації своїх людей.
3 - У ДНК БоХліб не тільки аромат свіжого хліба, а й інтер'єр, що хочеться забрати додому.
Саме так, ми знаємо як створити затишну атмосферу, куди захочеться повернутись. Спокійні кольори, зручне зонування та маленькі деталі — усе розповімо партнерам. А від наших триметрових вітрин із випічкою не можливо відірватись!
Географія розвитку
Франчайзинг для нас — це про можливість годувати смачним хлібом кожного українця у будь-якому місті: на Київському вокзалі, у спальному районі Івано-Франківська чи у центрі Вінниці.
Ми прагнемо масштабувати якісну продукцію та успішну бізнес-модель, а не просто створити чергову інстаграмну кав'ярню без прибутку.
Франшиза Бо Хліб як хліб — багатоскладова, але зрозуміла
- Відпрацьовані бізнес-процеси у точках з високою конверсією у Києві.
- Відсутність посередників: власне виробництво, особистий контроль якості.
- Демократичні ціни, що спокушають клієнтів повертатися
- Різноманітний асортимент для кожного: від булочок з корицею до салату із тунцем.
точок власних
3
точок франчайзингових
0
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
- Затвердження приміщення
- Допомога у розробці дизайн-проекту
- Рекомендації з ремонтних робіт
- Підбір, навчання та атестація персоналу
- Лояльні підрядники декорування закладу
- Запуск пекарні та супровід
- Персональний менеджер, який на зв'язку 24/7
- Розробка стратегії просування пекарні
- Формування ціни та асортименту
- Перші 2 місяці роботи операційна підтримка Франчайзера
- Щоквартальний аналіз економічних показників діяльності закладу
- CRM-система
- Маркетингове просування
- Святкове відкриття
- Оновлення асортименту та сезонних меню
- Стандарти роботи мережі
- Лаконічний простір і хлібний аромат
Фінансові показники
- Інвестиції на запуск від 32 000$
- Паушальний внесок — 5 000$
- Роялті — 3%
- Період окупності від 20 місяців
- Необхідна площа 30 м2
- Необхідна кількість персоналу 3-5
- Рентабельність 22%
- Вихід на прибуток з 3-го місяця
основні вимоги
Відкрийте «місце зустрічі»!
Формат БоХліб — це заклад, що працює, біля наших вітрин завжди є гості, а у залах ніколи не буває тиші.
Адже до нас приходять на сніданки, каву з собою, на обід з колегами у будні та вихідні бранчі із друзями, після роботи за смачненьким для рідних та особливих моментів удвох.
БоХліб може стати місцем зустрічі у вашому районі для кожного місцевого.
Давайте разом зустрічати ваших гостей у вашому БоХліб!
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Марія Бездушна
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане

Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?
Про що розповідала Марія в прямому ефірі? Що важливого обговорили та чому варто купувати франшизу "БоХліб"

Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.

Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.
Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.
7 ПРИЧИН, чому вартує відкривати кавярню самообслуговування навіть в час війни.
Чому слід звернути увагу на компанію у сфері вендінгового франчайзингу?

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.