Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших? Чому її смак здатний перенести вас в атмосферу італійської кухні, де аромати свіжої випічки і спецій манять вас у бік затишних піцерій? Секрет полягає в дотриманні унікальної технології приготування тіста, яку піцерія «RОМА ВДОМА» втілює в життя з неперевершеною майстерністю.
Основу кожної піци складає тісто. Воно готується з трьох видів італійського борошна та борошна з твердих сортів пшениці, з додаванням морської солі, оливкової олії та води. Кожен інгредієнт вносить свій унікальний вклад в створення ідеального тіста.
Приготування тіста відбувається в кілька етапів і триває протягом 48 годин. За цей час складні вуглеводи розщеплюються, і тісто позбавляється від шкідливих властивостей дріжджів. Цей процес збагачує тісто білками, мінеральними елементами та вітамінами. Результат — легке, низькокалорійне тісто, яке не тільки смачне, але і корисне.
З дозрілого тіста в піцерії «RОМА ВДОМА» готують парбейк — це випечена на 80% основа для піци, а для збереження всіх корисних властивостей та стабільної якості, використовують шокову заморозку.
Використовуючи складну технологію приготування парбейків, яка потребує високої кваліфікації персоналу та дороговартісного обладнання, команда «RОМА ВДОМА» бере на себе всі нюанси цього процесу. Таким чином, франчайзі отримують легку та сучасну модель бізнесу, яка дозволяє зосередитися на найважливішому — наданні незабутніх кулінарних вражень своїм гостям.
Отже, в піцерії «RОМА ВДОМА» пропонують піцу, у якій поєднано технологію, традиції і, звичайно, любов до своєї справи.
Якщо ви в захваті від італійської кухні, зацікавлені у сфері HoReCa та готові долучитися до нашої сім'ї, запрошуємо вас відправити заявку на франшизу «RОМА ВДОМА».
читати статті

Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
найчайтіше читане

Щоб визначити стратегію діяльності компанії на ринку, Вам обов’язково необхідно проаналізувати Ваших конкурентів
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
Джоббінг чи власна автомобільна заправка?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...