Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших? Чому її смак здатний перенести вас в атмосферу італійської кухні, де аромати свіжої випічки і спецій манять вас у бік затишних піцерій? Секрет полягає в дотриманні унікальної технології приготування тіста, яку піцерія «RОМА ВДОМА» втілює в життя з неперевершеною майстерністю.
Основу кожної піци складає тісто. Воно готується з трьох видів італійського борошна та борошна з твердих сортів пшениці, з додаванням морської солі, оливкової олії та води. Кожен інгредієнт вносить свій унікальний вклад в створення ідеального тіста.
Приготування тіста відбувається в кілька етапів і триває протягом 48 годин. За цей час складні вуглеводи розщеплюються, і тісто позбавляється від шкідливих властивостей дріжджів. Цей процес збагачує тісто білками, мінеральними елементами та вітамінами. Результат — легке, низькокалорійне тісто, яке не тільки смачне, але і корисне.
З дозрілого тіста в піцерії «RОМА ВДОМА» готують парбейк — це випечена на 80% основа для піци, а для збереження всіх корисних властивостей та стабільної якості, використовують шокову заморозку.
Використовуючи складну технологію приготування парбейків, яка потребує високої кваліфікації персоналу та дороговартісного обладнання, команда «RОМА ВДОМА» бере на себе всі нюанси цього процесу. Таким чином, франчайзі отримують легку та сучасну модель бізнесу, яка дозволяє зосередитися на найважливішому — наданні незабутніх кулінарних вражень своїм гостям.
Отже, в піцерії «RОМА ВДОМА» пропонують піцу, у якій поєднано технологію, традиції і, звичайно, любов до своєї справи.
Якщо ви в захваті від італійської кухні, зацікавлені у сфері HoReCa та готові долучитися до нашої сім'ї, запрошуємо вас відправити заявку на франшизу «RОМА ВДОМА».
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
найчайтіше читане
Тест на підприємництво
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...