Секрети приготування піци в «ROMA ВДОМА»

П'ятниця
21.07.2023
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
 

Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших? Чому її смак здатний перенести вас в атмосферу італійської кухні, де аромати свіжої випічки і спецій манять вас у бік затишних піцерій? Секрет полягає в дотриманні унікальної технології приготування тіста, яку піцерія «RОМА ВДОМА» втілює в життя з неперевершеною майстерністю.

Основу кожної піци складає тісто. Воно готується з трьох видів італійського борошна та борошна з твердих сортів пшениці, з додаванням морської солі, оливкової олії та води. Кожен інгредієнт вносить свій унікальний вклад в створення ідеального тіста.

Приготування тіста відбувається в кілька етапів і триває протягом 48 годин. За цей час складні вуглеводи розщеплюються, і тісто позбавляється від шкідливих властивостей дріжджів. Цей процес збагачує тісто білками, мінеральними елементами та вітамінами. Результат — легке, низькокалорійне тісто, яке не тільки смачне, але і корисне.

З дозрілого тіста в піцерії «RОМА ВДОМА» готують парбейк — це випечена на 80% основа для піци, а для збереження всіх корисних властивостей та стабільної якості, використовують шокову заморозку.

Використовуючи складну технологію приготування парбейків, яка потребує високої кваліфікації персоналу та дороговартісного обладнання, команда «RОМА ВДОМА» бере на себе всі нюанси цього процесу. Таким чином, франчайзі отримують легку та сучасну модель бізнесу, яка дозволяє зосередитися на найважливішому — наданні незабутніх кулінарних вражень своїм гостям.

Отже, в піцерії «RОМА ВДОМА» пропонують піцу, у якій поєднано технологію, традиції і, звичайно, любов до своєї справи. 

Якщо ви в захваті від італійської кухні, зацікавлені у сфері HoReCa та готові долучитися до нашої сім'ї, запрошуємо вас відправити заявку на франшизу «RОМА ВДОМА».


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015