заклади харчування

Мережа I Love Kebab виросла удвічі
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?

Топ позицій в асортименті "Ваш ЛАВаш"
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.

Пекарня «Ваш ЛАВаш»
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?

«Здивуємо Нью-Йорк»
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.

Бо Хліб тепер в Черкасах!
Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?

V12 Coffee To Go двигун ваших інвестицій
Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.

Франшиза Gastro Oma
Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.

Запис ефіру «Розпаковка франшизи БоХліб»
Про що розповідала Марія в прямому ефірі? Що важливого обговорили та чому варто купувати франшизу "БоХліб"

Вартість франшизи така ж смачна, як кава
7 ПРИЧИН, чому вартує відкривати кавярню самообслуговування навіть в час війни.

V12 Coffee TO GO – інвестиція в майбутнє
Чому слід звернути увагу на компанію у сфері вендінгового франчайзингу?

Франшиза, що працює сама на себе
Чи може кав’ярня приносити стабільний пасивний прибуток?

Новий партнер — кав‘ярня “Зроби сам”
Що за новий формат кав‘ярні, та чому їх називають новаторами у сфері обслуговування?

Dodo Pizza сама швидкозростаюча мережа
Які дослідження та чому саме Dodo Pizza стала найбільш швидкозростаючою піцерією?

Йдемо на каву?
Про першу франчайзингову точку Sharikava та новинки в мережі.

Lviv Croissants — в сім'ї Кузьми
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?

Борисов відкрив фудмаркет на Бесарабці
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.

А після карантину ─ дощі
Чим швидше запустяться ресторани — тим успішніше буде продаватися їх франшизи.

Ресторани почали працювати упівсили
Перші два дні реанімації ресторанів: клієнтів мало, обмежень — багато

Робота літніх майданчиків під час карантину
Українські ресторатори просять Кабмін дозволити роботу літніх терас

Sharikava запускає перший франчайзинговий об’єкт в Києві
Франшизу Sharikava продали Franchise Group. Наразі франчайзі обирають приміщення в столиці.

Dunkin 'donuts: як стали франшизою №1 в США?
Американський журнал Entrepreneur обрав 500 кращих франшиз