Франшиза пекарні «Сито»

П'ятниця
29.12.2023
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
 

Мережа «Сито — Найближча пекарня» успішно працює вже 7 років. Наші мініпекарні та хлібні відділи зайняли місце на мапі Чернівців, Хмельницького, Києва та Сум. Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.

Прагнемо поширити мережу в інших обласних центрах та містах України, адже якісна, свіжа й пухка випічка завжди має великий попит. З нами співпрацюють локальні представники HoReCa, а також локальні та всеукраїнські торговельні мережі, у тому числі ТЦ «Епіцентр» і ТМ «Рукавичка».

Повна підтримка впродовж усього терміну дії договору

Для відкриття власної найближчої пекарні «Сито» достатньо двох тижнів та $23 000. Ми максимально занурюємось у процес запуску, тож ви витрачаєте час та кошти з максимальною ефективністю.

Представники компанії допомагають обрати виграшну локацію, облаштувати її та встановити техніку, налагодити виробничий процес. Розраховуємо фінансову модель, що залишатиметься стійкою та прибутковою роки поспіль.

Маркетингова підтримка:

— детальний брендбук із вказівками та готовими POS-матеріалами

— впізнаваний бренд з активними соцмережами

Дизайн:

— дизайн-проєкт приміщення

— оцінка та затвердження локації

Технологічна підтримка:

— готові технологічні карти

— зручне програмне забезпечення

Розвиток:

— швидке навчання персоналу

— авторське бізнес-навчання

Ефективний старт та стабільний розвиток

Франшиза «Сито» — це ваш DIY бізнес у супроводі дружнього та обізнаного коуча. Завдяки нашій перевіреній бізнес-моделі та постійній підтримці, ви зможете максимізувати доходи та оптимізувати витрати, що значно прискорить відшкодування стартових інвестицій. У своїх поточних рішеннях ви зможете керуватися ретельно розробленою стратегію, а отже матимете змогу утримувати конкурентну позицію та лояльність клієнтів.

Наш досвід — запорука вашого успіху. Уже за 12–18 місяців ви повернете інвестиції, а власна найближча пекарня надійно закріпиться в шорт-листі місцевих жителів.

Залишайте заявку на сайті


найчайтіше читане

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015