Сито

Про франшизу

Опис

Франшиза Пекарні Сито це успішна бізнес-модель пекарні, яка існує на ринку вже більше 3 років. До цього ми допомагали супермаркетам, магазинам, базарам створювати хлібні відділи, відкривали пекарні під різними брендами, і дійшли до того, що ми можемо створити власну франшизу.

Пекарня це бізнес, який працюватиме завжди, тому що люди люблять випічку, і вона завжди має попит. Проста модель бізнесу при якій ви купуєте напівфабрикат, випікаєте, і постійно на своїй вітрині у вас є гаряча та свіжа випічка. Вам не потрібно закуповувати борошно, замішувати тісто та наймати технолога – ми це зробили за вас. Ми хочемо створити мережу пекарень, яка показуватиме всім людям, що можливо їсти завжди свіжу випічку. Тому що всі ми хочемо їсти свіжу продукцію, а не ту, яка була спечена 5-6 годин тому.

ПЕРЕВАГИ ФРАНШИЗИ:

  • Зрозумілий Формат бізнесу.
  • Власне виробництво.
  • Власна логістика.
  • Новий бренд, відповідно шось нове завжди цікаве для людей.

точок власних

2

точок франчайзингових

5

Галерея
Умови франшизи

підтримка для франчайзі

ПІДТРИКА ДЛЯ ФРАНЧАЙЗІ:

  • франчайзинговий пакет 
  • фінансова модель 
  • договір по франчайзингу 
  • ТМ
  • маркетинг 
  • брендбук 
  • дизайн-проект 
  • навчання персоналу 
  • виїзд/затвердження локації 
  • логістика 
  • технічне відкриття 
  • пускова команда 

Фінансові показники

Міні пекарня зі скороченим циклом виробництва

Випічка з хлібобулочних напівфабрикатів. Діставши з морозильної камери, виклав на проти і випік. Гаряча кава чай, холодні напитки. В основному формат To Go, але якщо місце дозволяє, можна мати посадкові місця.

  1. Вступний внесок — 1000$
  2. Інвестиції на запуск — 16 000 - 25 000$
  3. Період окупності — 6-18 місяців 
  4. Необхідна площа — від 25 до 60 кв.м.
  5. Чистий прибуток — 1000 - 4000$

основні вимоги

ВИМОГИ ДО ЛОКАЦІЇ:

  • Необхідна площа: від 25 до 60 кв.м. 
  • Електроенергія: 15-20 кВт
  • Місто з населенням від 15 тис. чол.
  • 1 поверх
  • мінімальна кількість сходинок
  • панорамні вікна (60-70%), бажано
  • хороша доступність і видимість
  • вбудоване або окремо-стояще приміщення
  • наявність водопроводу і каналізації (бажано, але не критично)

Контактна інформація про франчайзера

Контактна особа

Гушилик Антон

Дізнатися більше

Заповніть форму зворотнього зв'язку – отримайте детальну інформацію про франшизу Сито.

Повідомлення
Ім'я, прізвище *
Місто *
Телефон *
E-mail *

читати статті

найчайтіше читане

Пекарня «Ваш ЛАВаш» /24.04.2023

Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?

«Здивуємо Нью-Йорк» /14.04.2023

Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.

Бо Хліб тепер в Черкасах! /10.03.2023

Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?

V12 Coffee To Go двигун ваших інвестицій /16.02.2023

Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.

Франшиза Gastro Oma /26.01.2023

Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.

Запис ефіру «Розпаковка франшизи БоХліб» /13.12.2022

Про що розповідала Марія в прямому ефірі? Що важливого обговорили та чому варто купувати франшизу "БоХліб"

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.