Сито

Про франшизу
Опис
Франшиза Пекарні Сито це успішна бізнес-модель пекарні, яка існує на ринку вже більше 3 років. До цього ми допомагали супермаркетам, магазинам, базарам створювати хлібні відділи, відкривали пекарні під різними брендами, і дійшли до того, що ми можемо створити власну франшизу.
Пекарня це бізнес, який працюватиме завжди, тому що люди люблять випічку, і вона завжди має попит. Проста модель бізнесу при якій ви купуєте напівфабрикат, випікаєте, і постійно на своїй вітрині у вас є гаряча та свіжа випічка. Вам не потрібно закуповувати борошно, замішувати тісто та наймати технолога – ми це зробили за вас. Ми хочемо створити мережу пекарень, яка показуватиме всім людям, що можливо їсти завжди свіжу випічку. Тому що всі ми хочемо їсти свіжу продукцію, а не ту, яка була спечена 5-6 годин тому.
ПЕРЕВАГИ ФРАНШИЗИ:
- Зрозумілий Формат бізнесу.
- Власне виробництво.
- Власна логістика.
- Новий бренд, відповідно шось нове завжди цікаве для людей.
точок власних
2
точок франчайзингових
5
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
ПІДТРИКА ДЛЯ ФРАНЧАЙЗІ:
- франчайзинговий пакет
- фінансова модель
- договір по франчайзингу
- ТМ
- маркетинг
- брендбук
- дизайн-проект
- навчання персоналу
- виїзд/затвердження локації
- логістика
- технічне відкриття
- пускова команда
Фінансові показники
Міні пекарня зі скороченим циклом виробництва
Випічка з хлібобулочних напівфабрикатів. Діставши з морозильної камери, виклав на проти і випік. Гаряча кава чай, холодні напитки. В основному формат To Go, але якщо місце дозволяє, можна мати посадкові місця.
- Вступний внесок — 1000$
- Інвестиції на запуск — 16 000 - 25 000$
- Період окупності — 6-18 місяців
- Необхідна площа — від 25 до 60 кв.м.
- Чистий прибуток — 1000 - 4000$
основні вимоги
ВИМОГИ ДО ЛОКАЦІЇ:
- Необхідна площа: від 25 до 60 кв.м.
- Електроенергія: 15-20 кВт
- Місто з населенням від 15 тис. чол.
- 1 поверх
- мінімальна кількість сходинок
- панорамні вікна (60-70%), бажано
- хороша доступність і видимість
- вбудоване або окремо-стояще приміщення
- наявність водопроводу і каналізації (бажано, але не критично)
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Гушилик Антон
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане

Що за новий формат кав‘ярні, та чому їх називають новаторами у сфері обслуговування?
Які дослідження та чому саме Dodo Pizza стала найбільш швидкозростаючою піцерією?
Про першу франчайзингову точку Sharikava та новинки в мережі.
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи

Чим швидше запустяться ресторани — тим успішніше буде продаватися їх франшизи.
Перші два дні реанімації ресторанів: клієнтів мало, обмежень — багато
Українські ресторатори просять Кабмін дозволити роботу літніх терас
Франшизу Sharikava продали Franchise Group. Наразі франчайзі обирають приміщення в столиці.
Скільки коштує відкрити кав’ярню в Києві, Житомирі та Вінниці
Американський журнал Entrepreneur обрав 500 кращих франшиз

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.