Сито

Про франшизу
Опис
Франшиза Пекарні Сито це успішна бізнес-модель пекарні, яка існує на ринку вже більше 3 років. До цього ми допомагали супермаркетам, магазинам, базарам створювати хлібні відділи, відкривали пекарні під різними брендами, і дійшли до того, що ми можемо створити власну франшизу.
Пекарня це бізнес, який працюватиме завжди, тому що люди люблять випічку, і вона завжди має попит. Проста модель бізнесу при якій ви купуєте напівфабрикат, випікаєте, і постійно на своїй вітрині у вас є гаряча та свіжа випічка. Вам не потрібно закуповувати борошно, замішувати тісто та наймати технолога – ми це зробили за вас. Ми хочемо створити мережу пекарень, яка показуватиме всім людям, що можливо їсти завжди свіжу випічку. Тому що всі ми хочемо їсти свіжу продукцію, а не ту, яка була спечена 5-6 годин тому.
ПЕРЕВАГИ ФРАНШИЗИ:
- Зрозумілий Формат бізнесу.
- Власне виробництво.
- Власна логістика.
- Новий бренд, відповідно шось нове завжди цікаве для людей.
точок власних
2
точок франчайзингових
5
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
ПІДТРИКА ДЛЯ ФРАНЧАЙЗІ:
- франчайзинговий пакет
- фінансова модель
- договір по франчайзингу
- ТМ
- маркетинг
- брендбук
- дизайн-проект
- навчання персоналу
- виїзд/затвердження локації
- логістика
- технічне відкриття
- пускова команда
Фінансові показники
Міні пекарня зі скороченим циклом виробництва
Випічка з хлібобулочних напівфабрикатів. Діставши з морозильної камери, виклав на проти і випік. Гаряча кава чай, холодні напитки. В основному формат To Go, але якщо місце дозволяє, можна мати посадкові місця.
- Вступний внесок — 1000$
- Інвестиції на запуск — 16 000 - 25 000$
- Період окупності — 6-18 місяців
- Необхідна площа — від 25 до 60 кв.м.
- Чистий прибуток — 1000 - 4000$
основні вимоги
ВИМОГИ ДО ЛОКАЦІЇ:
- Необхідна площа: від 25 до 60 кв.м.
- Електроенергія: 15-20 кВт
- Місто з населенням від 15 тис. чол.
- 1 поверх
- мінімальна кількість сходинок
- панорамні вікна (60-70%), бажано
- хороша доступність і видимість
- вбудоване або окремо-стояще приміщення
- наявність водопроводу і каналізації (бажано, але не критично)
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Гушилик Антон
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане

Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці

Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?
Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.
Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.
Про що розповідала Марія в прямому ефірі? Що важливого обговорили та чому варто купувати франшизу "БоХліб"

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.