Сито
Про франшизу
Опис
Мрієте про власний бізнес і шукаєте можливість розпочати прибуткову справу вже через 2-3 місяці? Відкрийте свою міні-пекарню та приєднуйтеся до нашої мережі франшиз "СИТО". Ми піклуємося про всі аспекти бізнесу — від закупівлі сировини до виставлення товарів на вітрині, надаючи вам найкращу можливість для успішного підприємництва.
«СИТО» — це сучасна компанія, яка вже більше 7 років підтверджує своє лідерство на ринку виробництва заморожених хлібобулочних виробів. Завдяки якісній та дійсно смачній продукції, наша компанія успішно встановила партнерські стосунки з більше ніж 300 партнерами по всій Україні, серед яких Епіцентр і Рукавичка, та тримає впевнену позицію на ринку оптових продажів.
Завдяки якісному продукту, а також базуючись в тому числі на побудові власної мережі пекарень, ми почали активно розвивати франчайзингову мережу пекарень “Сито”. Наразі наші партнери вже відкрились та успішно функціонують вже успішно у таких містах, як Чернівці, Хмельницький, Київ і Суми, і ми маємо мету розширювати свою присутність у всіх обласних центрах та інших містах України.
Чому варто обрати франшизу від ТМ “СИТО”?
- Гарантований прибуток з постійним попитом. За популярністю пекарні обганяють навіть заклади швидкого обслуговування
- Відносно невеликі інвестиції та жодних прихованих оплат. Єдина франшиза в індустрії без роялті та додаткових платежів
- Для мегаполісів та маленьких містечок. Гарна закупівельна ціна на напівфабрикати та гнучка цінова політика, що генеруватиме прибуток в будь-якій локації.
- Свіжа випічка — свіжий бренд. Роки досвіду та більше 300 партнерів в напрямку виробництва та продажу напівфабрикатів. Ми успішно розвинули напрямок оптових продажів, тепер — розвиваємо франшизу. Стань партнером на етапі розвитку нового бренду.
- Налагоджена система постачання продукції. Безперебійне забезпечення продукцією власною логістикою.
- Висока якість та смак продукції. За нашою випічкою приїздять навіть з інших районів міста.
- Без додаткових заготівельників та пекарів. Мінімальна кількість персоналу на точці за рахунок постачання напівфабрикатів.
- Повна підтримка впродовж усього терміну дії договору
Для відкриття власної найближчої пекарні «Сито» достатньо близько двох місяців та інвестицій в $20 000. Ми максимально занурюємось у процес запуску, тож ви витрачаєте час та кошти з максимальною ефективністю.
Представники компанії допомагають обрати виграшну локацію, облаштувати її та встановити техніку, налагодити виробничий процес. Також ви отримаєте фінансову модель, що залишатиметься стійкою та прибутковою роки поспіль.
Франшиза «Сито» — це ваш DIY бізнес у супроводі дружнього та обізнаного коуча. Завдяки нашій перевіреній бізнес-моделі та постійній підтримці, ви зможете максимізувати доходи та оптимізувати витрати, що значно прискорить відшкодування стартових інвестицій. У своїх поточних рішеннях ви зможете керуватися ретельно розробленою стратегію, а отже матимете змогу утримувати конкурентну позицію та лояльність клієнтів.
Наш досвід — запорука вашого успіху. Уже за 12 місяців ви повернете інвестиції, а власна найближча пекарня надійно закріпиться в шорт-листі місцевих жителів.
точок власних
4
точок франчайзингових
7
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
ПІДТРИКА ДЛЯ ФРАНЧАЙЗІ:
- франчайзинговий пакет
- фінансова модель
- договір по франчайзингу
- ТМ
- маркетинг
- брендбук
- дизайн-проект
- навчання персоналу
- виїзд/затвердження локації
- логістика
- постачальники
- технологічні карти
- технічне відкриття
- пускова команда
Фінансові показники
Міні пекарня
"Сито” — це пекарня, що спеціалізується на швидкому перекусі та надзвичайно смачних булочках. Це формат маленької пекарні з широким асортиментом хлібобулочних виробів у вигляді заморожених напівфабрикатів, що дає змогу пришвидшити процес та забезпечити постійну однакову якість продукції.
- Вступний внесок — 3 000 $
- Інвестиції на запуск — від 20 000$
- Період окупності — від 12 місяців
- Необхідна площа — 20-25 кв.м.
основні вимоги
ВИМОГИ ДО ЛОКАЦІЇ:
- Необхідна площа: 20-25 кв.м.
- Електроенергія: 15-20 кВт
- Місто з населенням від 10 000 чол.
- 1 поверх
- мінімальна кількість сходинок
- панорамні вікна (60-70%), бажано
- хороша доступність і видимість
- вбудоване або окремо-стояще приміщення
- наявність водопроводу і каналізації (бажано, але не критично)
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Гушилик Антон
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.