Сито
![](https://img.franchising.pl/ua/fcd/409/_-_.png)
Про франшизу
Опис
Мрієте про власний бізнес і шукаєте можливість розпочати прибуткову справу вже через 2-3 місяці? Відкрийте свою міні-пекарню та приєднуйтеся до нашої мережі франшиз "СИТО". Ми піклуємося про всі аспекти бізнесу — від закупівлі сировини до виставлення товарів на вітрині, надаючи вам найкращу можливість для успішного підприємництва.
«СИТО» — це сучасна компанія, яка вже більше 7 років підтверджує своє лідерство на ринку виробництва заморожених хлібобулочних виробів. Завдяки якісній та дійсно смачній продукції, наша компанія успішно встановила партнерські стосунки з більше ніж 300 партнерами по всій Україні, серед яких Епіцентр і Рукавичка, та тримає впевнену позицію на ринку оптових продажів.
Завдяки якісному продукту, а також базуючись в тому числі на побудові власної мережі пекарень, ми почали активно розвивати франчайзингову мережу пекарень “Сито”. Наразі наші партнери вже відкрились та успішно функціонують вже успішно у таких містах, як Чернівці, Хмельницький, Київ і Суми, і ми маємо мету розширювати свою присутність у всіх обласних центрах та інших містах України.
Чому варто обрати франшизу від ТМ “СИТО”?
- Гарантований прибуток з постійним попитом. За популярністю пекарні обганяють навіть заклади швидкого обслуговування
- Відносно невеликі інвестиції та жодних прихованих оплат. Єдина франшиза в індустрії без роялті та додаткових платежів
- Для мегаполісів та маленьких містечок. Гарна закупівельна ціна на напівфабрикати та гнучка цінова політика, що генеруватиме прибуток в будь-якій локації.
- Свіжа випічка — свіжий бренд. Роки досвіду та більше 300 партнерів в напрямку виробництва та продажу напівфабрикатів. Ми успішно розвинули напрямок оптових продажів, тепер — розвиваємо франшизу. Стань партнером на етапі розвитку нового бренду.
- Налагоджена система постачання продукції. Безперебійне забезпечення продукцією власною логістикою.
- Висока якість та смак продукції. За нашою випічкою приїздять навіть з інших районів міста.
- Без додаткових заготівельників та пекарів. Мінімальна кількість персоналу на точці за рахунок постачання напівфабрикатів.
- Повна підтримка впродовж усього терміну дії договору
Для відкриття власної найближчої пекарні «Сито» достатньо близько двох місяців та інвестицій в $20 000. Ми максимально занурюємось у процес запуску, тож ви витрачаєте час та кошти з максимальною ефективністю.
Представники компанії допомагають обрати виграшну локацію, облаштувати її та встановити техніку, налагодити виробничий процес. Також ви отримаєте фінансову модель, що залишатиметься стійкою та прибутковою роки поспіль.
Франшиза «Сито» — це ваш DIY бізнес у супроводі дружнього та обізнаного коуча. Завдяки нашій перевіреній бізнес-моделі та постійній підтримці, ви зможете максимізувати доходи та оптимізувати витрати, що значно прискорить відшкодування стартових інвестицій. У своїх поточних рішеннях ви зможете керуватися ретельно розробленою стратегію, а отже матимете змогу утримувати конкурентну позицію та лояльність клієнтів.
Наш досвід — запорука вашого успіху. Уже за 12 місяців ви повернете інвестиції, а власна найближча пекарня надійно закріпиться в шорт-листі місцевих жителів.
точок власних
4
точок франчайзингових
7
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
ПІДТРИКА ДЛЯ ФРАНЧАЙЗІ:
- франчайзинговий пакет
- фінансова модель
- договір по франчайзингу
- ТМ
- маркетинг
- брендбук
- дизайн-проект
- навчання персоналу
- виїзд/затвердження локації
- логістика
- постачальники
- технологічні карти
- технічне відкриття
- пускова команда
Фінансові показники
Міні пекарня
"Сито” — це пекарня, що спеціалізується на швидкому перекусі та надзвичайно смачних булочках. Це формат маленької пекарні з широким асортиментом хлібобулочних виробів у вигляді заморожених напівфабрикатів, що дає змогу пришвидшити процес та забезпечити постійну однакову якість продукції.
- Вступний внесок — 3 000 $
- Інвестиції на запуск — від 20 000$
- Період окупності — від 12 місяців
- Необхідна площа — 20-25 кв.м.
основні вимоги
ВИМОГИ ДО ЛОКАЦІЇ:
- Необхідна площа: 20-25 кв.м.
- Електроенергія: 15-20 кВт
- Місто з населенням від 10 000 чол.
- 1 поверх
- мінімальна кількість сходинок
- панорамні вікна (60-70%), бажано
- хороша доступність і видимість
- вбудоване або окремо-стояще приміщення
- наявність водопроводу і каналізації (бажано, але не критично)
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Гушилик Антон
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане
![](https://img.franchising.pl/ua/1a9/306/1-_.png)
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
![](https://img.franchising.pl/ua/136/aa1/1-_-1.png)
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
![](/img-tmp/brand07.png)
Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.