П'ятниця
01.12.2023
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
 

«М`ясторія» — це мережа магазинів-ресторанів у форматі steak&grill. З 2015 року компанія працює у сфері виготовлення та реалізації відбірного м`яса та страв з нього. Мережа розвиває культуру споживання стейків в Україні, а також виготовляє авторську продукцію. 

На сьогодні «М`ясторія» має 8 фірмових магазинів-ресторанів , а також мережа реалізує 45 SKU фірмової продукції у понад 480 торгових точках по всій Україні.

Власне виробництво у Миргороді та Києві, новітнє обладнання й авторський підхід дозволяють створювати продукцію ресторанного рівня у промислових масштабах  і постачати його не лише до фірмових точок продажу, але й 39 мережам-партнерам у всій країні.

Влітку 2023 року «М`ясторія» офіційно оголосила про старт продажу франшизи Meat Bar і вже встигла відкрити перший заклад по франшизі в Івано-Франківську. 

Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом. Цей формат поєднує у собі елементи швидкого приготування й обслуговування, разом із високою якістю та вишуканістю страв.

«Мʼясторія» пропонує три формати співпраці: 

  • фуд-корт, який стане вигідним варіантом для торгового центру (> 22 кв. м);
  • формат S — точка у форматі fast casual (> 30 кв. м). Вона ідеально пасуватиме до центру міста, локації з активним трафіком та високим клієнтопотоком;
  • формат M — магазин + заклад fast casual (> 65 кв. м). Він стане чудовим рішення для спального району, сучасного житлового комплексу чи насиченої вулиці міста.

Франчайзер забезпечує своїх партнерів прозорою фінансовою моделлю, ІТ-екосистемою та повноцінним навчанням команди, допомагає з дизайн-проєктом, надає повний юридичний, бухгалтерський та маркетинговий супровід. 

Структура доходу складається з чотирьох джерел:

  • ресторанне меню, яке адаптується під конкретний заклад та місто;
  • готові вітринні страви у форматі grab and go;
  • фірмова продукція «Мʼясторії» (стейкові набори, авторські страви та напівфабрикати);
  • власна доставка та агрегатори.

Робоча бізнес-модель і відпрацьовані процеси материнської компанії дозволяють забезпечити окупність закладу протягом 16-19 місяців.

Якщо ви бажаєте зробити власний внесок у гастрокультуру України, мати бізнес, яким можна пишатися, і заробляти власним смаком — франшиза від «М`ясторія» стане найкращим рішенням саме для вас.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015