Шалена плюшка
Про франшизу
Опис
Булочна "Шалена плюшка" — це заклад громадського харчування з власним виробництвом хлібобулочних і кондитерських виробів та реалізацією продукції на місці і доставкою на замовлення до споживачів і торговельних партнерів. Унікальні рецептури виробів. Повний цикл виробничого процесу в поєнанні з професійною кав'ярнею, як складовою частиною даного концепту.
Переваги франшизи:
- Адаптивний асортимент підлаштований під споживачів локації.
- Повний цикл виробництва.
- Навчання персоналу.
- Дизайн -проект.
- Технологічні карти.
- Супровід на всіх етапах запуску.
- Прибуткова бізнес модель.
- Мінімальний паушальний внесок.
- Торгова марка.
- Відсутність роялті на час військового стану (після скасування 2%).
точок власних
1
точок франчайзингових
0
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
- франчайзинговий пакет
- фінансова модель
- договір по франчайзингу
- ТМ
- маркетинг
- брендбук
- дизайн-проект
- CRM
- навчання персоналу
- виїзд/затвердження локації
- постачальники
- персональний менеджер
- технологічні карти
- технічне відкриття
- запуск під ключ
Фінансові показники
БУЛОЧНА
Кав'ярня — булочна з посадковими місцями (за бажанням) або без у форматі "з собою". Продукція виробляється та реалізується безпосередньо на місці виробництва. Асортиментний перелік різноманітних хлібобулочних та кондитерських виробів поєднано з напоями сучасної кав'ярні.
- Вступний внесок — 3 000 $
- Інвестиції на запуск — 25 000 $
- Період окупності — 9-18 міс.
- Необхідна площа — від 30 кв.м.
- Чистий прибуток — 1 500 $
основні вимоги
Вимоги до локації:
- Необхідна площа: від 30 кв.м.
- Електроенергія від 20 кВт
- Місто з населенням від 20 000 осіб
Технічні вимоги до локації:
- Наявність пішохідного трафіку повз приміщення, бажано поруч зупинка громадського транспорту, прогулочна зона.
- Добре сприймається користувачами заклад з панорамними вікнами, через які можна спостерігати процес виробництва виробів.
- Електрична потужність від 20 кв.т.
- Санвузол.
- Наявність вентиляційного каналу або змога встановити його.
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Катерина Фірстенко
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.