Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент соленої і солодкої випічки, лавашів, хлібу, авторських перших страв, паляниць (піц), соусів власного виробництва, який задовільнить побажання кожного Гостя. Особливою перевагою є повний цикл виробництва та відкрита кухня, де гості можуть спостерігати за магією створення натуральної випічки.
Асортимент пекарень налічує понад 80 позицій. Серед яких гостям "Ваш Лаваш" найбільше смакує:
🔶Самса (соковита телятина в поєднанні з ніжним листовим тістом)
🔶Три М’яса (для любителів гостренького)
🔶Лорі Пурі (невовторне поєнання легкого листового тіста та бринзи власного виробництва)
🔶Ашлама (соковите м’ясо курки з часниковим соусом та сиром)
🔶Наполеоні (торт, який став візитівкою мережі, адже наші пекарі його готують за особливим рецептом, а ще тому що саме Наполеон здійснив у 1812 році сьогоднішнюмрію українців)
🔶Слойка з вишнею та шоколадом (поєднання вишні та чорного шоколаду, яке не залишить байдужим нікого)
🔶Бограч (суп, який побив всі рекорди продажів авторських супів)
🔶Сулі гулі (поєднання шинки, сиру та пухкого дріжджовго тіста)
🔶Шашлик сацебелі (шматочки свинини у пікантному соусі)
🔶Кубдарі (рублена свинина з сиром)
У 2022-му році пекарні "Ваш Лаваш" випекли понад 5 456 830 одиниць свіжої та ароматної випічки. Цього року плануємо кількість одиниць випічки значно збільшити.
Долучайтесь до нашої мережі пекарень "Ваш Лаваш", щоб кожен українець мав змогу в своєму місті смакувати натуральну, свіжу випічку за доступною ціною.
Будемо раді бачити вас серед наших успішних парнерів.
Контактний номер — 093 418 08 88
читати статті

Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?
Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.
Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.
найчайтіше читане

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
Щоб визначити стратегію діяльності компанії на ринку, Вам обов’язково необхідно проаналізувати Ваших конкурентів
популярне на форумі
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...
форнетти
Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок......