Пекарня «Ваш Лаваш» — це національна мережа, де використовують живе тісто та свіжу начинку на відкритій кухні!
Наші клієнти цінують нас за екологічність. Пекарня не використовує напівфабрикатів, підсилювачів смаку чи замороженої продукції. Вся випічка готується і випікається вручну, пекарі вкладають у кожен виріб максимум любові, своєї уваги та досвіду. У пекарнях «Ваш ЛАВаш» відкрита кухня, де кожен гість може спостерігати весь процес приготування випічки, а також власне виробництво сиру, прямі постачання від виробників м'яса, спецій та борошна.
Особливістю «Ваш ЛАВаш» є створення гармонійної взаємодії між пекарнею та її відвідувачами, ми завжди намагаємось забезпечити комфорт своїм гостям. У кожну булочку, пекарню, локацію ми вкладаємо душу, тому в нас всюди смачно, тепло і затишно.
Також, наші клієнти цінують, що мережа «Ваш ЛАВаш», активно долучається до соціальних проєктів. Бізнес постійно підтримує військових. Наприклад, власник мережі, Ігор Дулин є співорганізатором ініціативи «1000 автомобілів свободи», і у березні на підтримку оборони міста Бахмут від мережі пекарень був доставлений 1000 автомобіль, передача автівок триває далі. Також, власник торгової мережі вже протягом 10 років займається організацією масштабних акцій з висадки дерев.
«Ваш Лаваш» є успішною франшизою, що підтверджують цифри: за три роки відкриття першого закладу у Львові, мережа розширилась на 40 пекарень, з яких 30 є власними, а 10 - франчайзинговими. З них 19 пекарень відкривались під час пандемії, а 16 після початку повномасштабного вторгнення.
Ми надаємо партнеру перевірену бізнес-модель, яка буде приносити прибуток, і підтримку.
Пишіть або телефонуйте нам, і ми з радістю проведемо вас в сім‘ю Ваш Лаваш!
читати статті

Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?
Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.
Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.
найчайтіше читане

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
Щоб визначити стратегію діяльності компанії на ринку, Вам обов’язково необхідно проаналізувати Ваших конкурентів
популярне на форумі
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...
форнетти
Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок......