Понеділок
24.04.2023
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
 

Пекарня «Ваш Лаваш» — це національна мережа, де використовують живе тісто та свіжу начинку на відкритій кухні!

Наші клієнти цінують нас за екологічність. Пекарня не використовує напівфабрикатів, підсилювачів смаку чи замороженої продукції. Вся випічка готується і випікається вручну, пекарі вкладають у кожен виріб максимум любові, своєї уваги та досвіду. У пекарнях «Ваш ЛАВаш» відкрита кухня, де кожен  гість може спостерігати весь процес приготування випічки, а також власне виробництво сиру, прямі постачання від виробників м'яса, спецій та борошна.

Особливістю  «Ваш ЛАВаш» є створення гармонійної взаємодії між пекарнею та її відвідувачами, ми завжди намагаємось забезпечити комфорт своїм гостям. У кожну булочку, пекарню, локацію ми вкладаємо душу, тому в нас всюди смачно, тепло і затишно.

Також, наші клієнти цінують, що  мережа «Ваш ЛАВаш», активно долучається до соціальних проєктів. Бізнес постійно підтримує військових. Наприклад, власник мережі, Ігор Дулин є  співорганізатором ініціативи «1000 автомобілів свободи»,  і у березні на підтримку оборони міста Бахмут від мережі пекарень був доставлений 1000 автомобіль, передача автівок триває далі. Також, власник торгової мережі вже протягом 10 років займається організацією масштабних акцій з висадки дерев.

«Ваш Лаваш» є успішною франшизою, що підтверджують цифри: за три роки відкриття першого закладу у Львові, мережа розширилась на 40 пекарень, з яких 30 є власними, а 10 - франчайзинговими. З них 19 пекарень відкривались під час пандемії, а 16 після початку повномасштабного вторгнення.

Ми надаємо партнеру перевірену бізнес-модель, яка буде приносити прибуток, і підтримку.

Пишіть або телефонуйте нам, і ми з радістю проведемо вас в сім‘ю Ваш Лаваш!


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Форнетті допоможе з фінансуванням /12.03.2013

Завдяки співпраці з фінансовими установами, компанія може надавати своїм франчайзі кошти на відкриття та розвиток бізнесу

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015