Мережа I Love Kebab виросла удвічі

П'ятниця
02.06.2023
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
 

I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Особливістю закладів є посадкові місця, а не вікно видачі, яке звикли бачили для стритфуду. Заклад позиціює себе як ресторан швидкого харчування. Тут є адаптація меню як під активний робочий день, так і для вечері з друзями. Але в центрі всього незмінно лише одне — кебаб.

У 2017 році Роман Гавло разом з Юрієм Громоздовим відкрили свій перший ресторан у Львові неподалік від Львівського театру опери та балету. Для власників було важливо відкрити заклад із посадковими місцями та відкритою кухнею, бо так працюють усі ресторани. Для засновників кебаб ніколи не був лише вуличною їжею з віконця, це про смачну й безпечну страву в комфортних умовах. У 2018 році I Love Kebab почали розвиватись за франчайзингом. За цей час в Україні відкрили понад 70 закладів. Загалом мережа на сьогодні має 13 власних закладів і 57 франчайзингових об’єктів.

Найскладнішим викликом було масштабувати смак кебаба на кожну точку, незалежно від міста чи локації. Тому команда відкрила два цехи глибокого заморожування м’яса у Львові та Києві.  

Паушальний внесок для міст з населенням до 100 000 становить $4000, від 100 000 — $6000. Роялті складає 2%, і додатково включаються маркетингові відрахування 0,5%. Середня вартість інвестиції для відкриття франшизи в Україні від $30 000-40 000 залежно від формату — малого, середнього чи великого. Окупність бізнесу складає від 10 до 15 місяців. В одному закладі на день продають до 180 кебабів. Середній чек закладу 180-200 грн.  

I Love Kebab — це кризостійкий бізнес, який за 6 років довів свою успішність. Мережа за останні 2-3 роки пандемії та повномасштабного вторгнення зробила квантовий стрибок та виросла майже удвічі.  

Головна місія бізнесу — змінити культуру швидкого харчування та поширювати контроль якості, чистоти й обслуговування клієнтів в Україні. 

Наразі мережа I Love Kebab розглядає всі міста України для масштабування. З планів на майбутнє — вирости у 300 закладів по Україні, а також вийти на іноземний ринок.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015