V12 Coffee To Go

Про франшизу
Опис
Ми пропонуємо продуману до деталей франшизу без роялті і відсотків, яка повністю переходить у власніть пратнера. Преміальне обладення, інноваційні програмні ріщення, зручне обслуговування, повний контроль всіх показників, юридична, технічна і маркетингова підтримка – є основами нашого продукту. Відсутність працівників і мобільні габарити (1 м²) придають конкуретну перевагу в порівнянні з іншими видами бізнесу, в сфері обслуговування.
До прикладу інвестиції в нерухомістю починаються від 30 000$, а дохід від здачі житла в оренду складе такий самий, як і від функціонування нашої франшизи, тобто окупність бізнесу буде швидша в 6 разів.
Переваги франшизи:
- швидка окупність інвестицій;
- повернення коштів, у випадку неуспішного запуску;
- партнерські ціни, які нижче ринкових;
- якісна кавова карта (калькульована професіоналами);
- власне виробництво;
- стильний мінімалістичний дизайн;
- повний контроль зовнішнього і внутрішнього стану кав'ярні (камера, динамік, мікрофон, телеметрія);
- зручна оплата для клієниів (готівка/безготівка);
- повне забезпечення високоякісними інгредієнти, а також повна підтримка на всіх етапах партнерства
точок власних
10
точок франчайзингових
40
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
- Франчайзинговий пакет
- Фінансова модель
- Договір по франчайзингу
- ТМ
- Маркетинг
- Брендбук
- Дизайн-проект
- CRM
- Навчання персоналу
- Виїзд/Затвердження локації (за додаткову плату)
- Логістика
- Постачальники
- Методики/Ліцензії
- Технологічні карти
- Пускова команда
- Персональний менеджер
- Технічне відкриття
- Запуск під ключ
- Пускова команда
Фінансові показники
Кав'ярня самообслуговування, яка займає 1 м² і не потребує працівників. Кав'ярня продумана з технічної сторони до деталей, що дає змогу радувати клієнтів якісним продуктом, а партнерів зручністю введення бізнесу.
- Вступний внесок — відсутній
- Інвестиції на запуск — 5 000 $
- Період окупності — 6-18 місяців
- Необхідна площа — 1 м²
- Чистий прибуток — 10 000-25 000 грн (з однієї точки)
основні вимоги
Вимоги по локації
- Місто з населенням від 2 000 чол.
- Необхідна площа — 1 м²
- Електроенергія — 1650 Вт
- Технічні вимоги по локації: розетка, локація в середині приміщення з охороною або відеозйомкою
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Менеджер V12 Coffee To Go
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане

Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.
Що таке франшиза цифровової кав’ярні та наскільки це актуально зараз?
7 ПРИЧИН, чому вартує відкривати кавярню самообслуговування навіть в час війни.
Чому слід звернути увагу на компанію у сфері вендінгового франчайзингу?
Чи може кав’ярня приносити стабільний пасивний прибуток?

Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.
Про що розповідала Марія в прямому ефірі? Що важливого обговорили та чому варто купувати франшизу "БоХліб"
Що за новий формат кав‘ярні, та чому їх називають новаторами у сфері обслуговування?
Які дослідження та чому саме Dodo Pizza стала найбільш швидкозростаючою піцерією?
Про першу франчайзингову точку Sharikava та новинки в мережі.

Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.
Чим швидше запустяться ресторани — тим успішніше буде продаватися їх франшизи.
Перші два дні реанімації ресторанів: клієнтів мало, обмежень — багато
Українські ресторатори просять Кабмін дозволити роботу літніх терас
Франшизу Sharikava продали Franchise Group. Наразі франчайзі обирають приміщення в столиці.

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.