Розширте свій бізнес з "ROMA ВДОМА"

Четвер
05.10.2023
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
 

В попередній статті ми розкрили секрети приготування особливого тіста з якого випікається основа для піци в "ROMA ВДОМА", прийшов час розглянути ще один  напрямок розвитку цього бренду, що відкриває для франчайзі нові можливості розвитку успішної піцерії в своєму місті.

Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу. Концепція піцерії "ROMA ВДОМА" пропонує франчайзі не лише випікати піцу, але й продавати її у вигляді замороженого напівфабрикату.

Піца-напівфабрикат: новий формат для вашого бізнесу

Ви можете розширити асортимент меню своєї піцерії ексклюзивним продуктом без великих капіталовкладень. Завдяки особливій технології приготування, тісто зберігає всі свої смакові характеристики. Навіть після шокової заморозки та подальшого приготування в домашній духовці, воно залишається таким же смачним і ароматним. Ідеально підходить для тих, хто хоче швидко та легко насолодитися ресторанною якістю піци в домашньому затишку.

Відкрийте нову цільову аудиторію

Завдяки формату піци у вигляді напівфабрикату, ви відкриваєте двері для нової цільової аудиторі - для тих, хто прагне відчути справжній смак вишуканої піци прямо вдома. Це чудова пропозиція для затишних сімейних вечорів, дружніх зустрічей або для тих моментів, коли хочеться швидко приготувати щось смачне та особливе, адже піца "ROMA ВДОМА" готується вдома за 5-7 хвилин.

Традиції та інновації в одному продукті

Піцерія "ROMA ВДОМА" втілює в собі давні італійські традиції приготування піци та сучасні технології. Це не просто піцерія, це місце, де кожна піца стає шедевром, завдяки унікальному рецепту тіста та поєднанню інгредієнтів.

Піцерія "ROMA ВДОМА" пропонує унікальний формат співпраці, який дозволяє не лише розширити асортимент, але й залучити нових клієнтів. Не пропустіть можливість розвивати свій бізнес разом з нами!

Обравши франшизу "ROMA ВДОМА", ви отримаєте не лише бізнес-модель, а й партнера, який допоможе вам на кожному етапі. Від навчання та підтримки до маркетингових стратегій, які допоможуть вашому бізнесу процвітати.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015