НА МАНГАЛ KEBAB HOUSE

Про франшизу

Опис

Давайте знайомитися! Ми створюємо і пропонуємо той продукт, в якому впевнені. Наш пріоритет — це якість та смак продукції, завдяки чому гості задоволені і стають постійними відвідувачами.

Наша команда — це понад 40 захоплених своєю справою людей. Ми любимо свою роботу та стараємось, аби гості ставали нашими друзями і повертались до нас знову і знову.

Наші кебаби готуються спеціально під кожне замовлення, тож ми гарантуємо якість та свіжість кожної страви. З фірмовими вишуканими соусами та виключно корисними інгредієнтами — наша їжа подарує задоволення усім любителям бездоганного смаку.

Ні для кого не секрет, що наша продукція користується великим попитом, адже це смачно, якісно і швидко!

“Для нас дійсно важливо тримати гідну конкуренцію на ринку, якісно розвиваючи культуру fast food в Україні в сучасних буремних умовах та швидкому ритмі життя,” — Левент Деміркиран засновник та ідейний натхненник Kebab House.

Це заклади мережі «На Мангал Family», що понад 6 років будує у Львові культуру street food. Основа нашого успіху — це завжди свіжа продукція, відточена на практиці бізнес-модель, люди та ефективний менеджмент.

ЧОМУ ФРАНШИЗА KEBAB HOUSE?

  1. Fast food — бізнес, що приносить досить високий прибуток навіть у кризовий період
  2. Впізнаваний бренд з хорошою репутацією, відомий не лише у Львові, а й за його межами
  3. Прибуткова бізнес-модель з прорахованими ризиками
  4. Регулярне постачання основних елементів сировини, що гарантує можливість дотримання єдиних стандартів якості та смакових характеристик
  5. Маркетингова підтримка, інструменти залучення клієнтів
  6. Фірмовий стиль і дизайн
  7. Власна система навчання працівників
  8. Команда підтримки при запуску нового закладу і в подальшій операційній діяльності
  9. Чітка і прозора схема взаємодії протягом усього періоду співпраці

ПЕРЕВАГИ ФРАНШИЗИ

  • ЯКІСТЬ. Власне виробництво м’яса і соусів для донер кебабів , тож можна бути впевненими у свіжості наших страв.
  • СМАК. Наші авторські рецепти містять в собі відібрані інгредієнти і спеції, які ми веземо з різних куточків світу та досвід років, протягом яких ми постійно удосконалюємось.
  • ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ. Єдині стандарти приготування продукції, контроль якості та безпечності на кожному етапі: від вибору постачальників до видачі готової страви в закладі.
  • ШВИДКІСТЬ. Ми дуже цінуємо час гостей, тому кожне замовлення видається максимум до 15 хвилин.
  • ДОСТУПНІСТЬ. Ми знаходимося в найкращих локаціях, також налагоджена робота із великими сервісами доставки.
  • ПРОФЕСІЙНІСТЬ. Ми знаємо до найменших деталей усі етапи та особливості бізнесу — від виробничих процесів до видачі страви гостям, і готові поділитися своїм досвідом.
Галерея
Умови франшизи

підтримка для франчайзі

  • Франчайзинговий пакет
  • Фінансова модель
  • Договір по франчайзингу
  • ТМ
  • Маркетинг
  • Дизайн-проект
  • Брендбук
  • CRM
  • Навчання персоналу
  • Виїзд/Затвердження локації
  • Логістика
  • Методики/ліцензії
  • Постачальники
  • Технологічні карти
  • Персональний менеджер
  • Технічне відкриття
  • Запуск під ключ
  • Пускова команда
  • Покрокові інструкції, необхідна документація
  • Централізоване просування в соціальних мережах та на корпоративному сайті
  • Аналіз результатів діяльності через систему регулярних аудитів
  • Постійний розвиток та вдосконалення процесів ведення бізнесу

Фінансові показники

РЕСТОРАН ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ

Заклад громадського харчування з авторським концептом та продуктом.

  • Вступний внесок — 6 000$
  • Інвестиції на запуск — від 40 000$
  • Період окупності — від 10 місяців
  • Роялті — 3% від доходу
  • Маркетинговий платіж — відстуній
  • Необхідна площа — 45-130 м2
  • Чистий прибуток — 3 500-7 000$

основні вимоги

ДЛЯ КОГО ФРАНШИЗА?

  • Зацікавлений сферою street food, лояльний до компанії Kebab House
  • Працює в даному сегменті ринку та бажає долучитися до нашої мережі
  • Володіє необхідними інвестиціями для запуску закладу
  • Має підприємницький або управлінський досвід діяльності
  • Цілеспрямований, готовий до активного управління бізнесом, постійного навчання і вдосконалення
  • Готовий будувати довгострокові чесні партнерські відносини

Контактна інформація про франчайзера

На Мангал Kebab House

+380999687025

franchise@namangalkebabhouse.ua

Контактна особа

Артем Остафійчук 

Дізнатися більше

Заповніть форму зворотнього зв'язку – отримайте детальну інформацію про франшизу НА МАНГАЛ KEBAB HOUSE.

Повідомлення
Ім'я, прізвище *
Місто *
Телефон *
E-mail *

читати статті

найчайтіше читане

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.