НА МАНГАЛ KEBAB HOUSE
![](https://img.franchising.pl/ua/e48/004/1-_.png)
Про франшизу
Опис
Давайте знайомитися! Ми створюємо і пропонуємо той продукт, в якому впевнені. Наш пріоритет — це якість та смак продукції, завдяки чому гості задоволені і стають постійними відвідувачами.
Наша команда — це понад 40 захоплених своєю справою людей. Ми любимо свою роботу та стараємось, аби гості ставали нашими друзями і повертались до нас знову і знову.
Наші кебаби готуються спеціально під кожне замовлення, тож ми гарантуємо якість та свіжість кожної страви. З фірмовими вишуканими соусами та виключно корисними інгредієнтами — наша їжа подарує задоволення усім любителям бездоганного смаку.
Ні для кого не секрет, що наша продукція користується великим попитом, адже це смачно, якісно і швидко!
“Для нас дійсно важливо тримати гідну конкуренцію на ринку, якісно розвиваючи культуру fast food в Україні в сучасних буремних умовах та швидкому ритмі життя,” — Левент Деміркиран засновник та ідейний натхненник Kebab House.
Це заклади мережі «На Мангал Family», що понад 6 років будує у Львові культуру street food. Основа нашого успіху — це завжди свіжа продукція, відточена на практиці бізнес-модель, люди та ефективний менеджмент.
ЧОМУ ФРАНШИЗА KEBAB HOUSE?
- Fast food — бізнес, що приносить досить високий прибуток навіть у кризовий період
- Впізнаваний бренд з хорошою репутацією, відомий не лише у Львові, а й за його межами
- Прибуткова бізнес-модель з прорахованими ризиками
- Регулярне постачання основних елементів сировини, що гарантує можливість дотримання єдиних стандартів якості та смакових характеристик
- Маркетингова підтримка, інструменти залучення клієнтів
- Фірмовий стиль і дизайн
- Власна система навчання працівників
- Команда підтримки при запуску нового закладу і в подальшій операційній діяльності
- Чітка і прозора схема взаємодії протягом усього періоду співпраці
ПЕРЕВАГИ ФРАНШИЗИ
- ЯКІСТЬ. Власне виробництво м’яса і соусів для донер кебабів , тож можна бути впевненими у свіжості наших страв.
- СМАК. Наші авторські рецепти містять в собі відібрані інгредієнти і спеції, які ми веземо з різних куточків світу та досвід років, протягом яких ми постійно удосконалюємось.
- ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ. Єдині стандарти приготування продукції, контроль якості та безпечності на кожному етапі: від вибору постачальників до видачі готової страви в закладі.
- ШВИДКІСТЬ. Ми дуже цінуємо час гостей, тому кожне замовлення видається максимум до 15 хвилин.
- ДОСТУПНІСТЬ. Ми знаходимося в найкращих локаціях, також налагоджена робота із великими сервісами доставки.
- ПРОФЕСІЙНІСТЬ. Ми знаємо до найменших деталей усі етапи та особливості бізнесу — від виробничих процесів до видачі страви гостям, і готові поділитися своїм досвідом.
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
- Франчайзинговий пакет
- Фінансова модель
- Договір по франчайзингу
- ТМ
- Маркетинг
- Дизайн-проект
- Брендбук
- CRM
- Навчання персоналу
- Виїзд/Затвердження локації
- Логістика
- Методики/ліцензії
- Постачальники
- Технологічні карти
- Персональний менеджер
- Технічне відкриття
- Запуск під ключ
- Пускова команда
- Покрокові інструкції, необхідна документація
- Централізоване просування в соціальних мережах та на корпоративному сайті
- Аналіз результатів діяльності через систему регулярних аудитів
- Постійний розвиток та вдосконалення процесів ведення бізнесу
Фінансові показники
РЕСТОРАН ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ
Заклад громадського харчування з авторським концептом та продуктом.
- Вступний внесок — 6 000$
- Інвестиції на запуск — від 40 000$
- Період окупності — від 10 місяців
- Роялті — 3% від доходу
- Маркетинговий платіж — відстуній
- Необхідна площа — 45-130 м2
- Чистий прибуток — 3 500-7 000$
основні вимоги
ДЛЯ КОГО ФРАНШИЗА?
- Зацікавлений сферою street food, лояльний до компанії Kebab House
- Працює в даному сегменті ринку та бажає долучитися до нашої мережі
- Володіє необхідними інвестиціями для запуску закладу
- Має підприємницький або управлінський досвід діяльності
- Цілеспрямований, готовий до активного управління бізнесом, постійного навчання і вдосконалення
- Готовий будувати довгострокові чесні партнерські відносини
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Артем Остафійчук
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане
![](https://img.franchising.pl/ua/ca2/ca6/1-_.png)
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
![](https://img.franchising.pl/ua/7bf/5e8/forma-biznesu.jpg)
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці
![](https://img.franchising.pl/ua/8ed/771/1-_-_-_.png)
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
![](/img-tmp/brand07.png)
Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.