Grill Pub

Про франшизу

Опис

Grill Pub — це національна мережа гриль-ресторанів, з прекрасною атмосферою у поєднанні з яскравим, авторським гриль-меню, фірмовим пивом та різноманітною коктейльною картою, і все це за доступними цінами, та кращим співвідношенням ціни та якості.

Grill Pub постійно зустрічає своїх гостей різноманітними сезонними новинками, акційними пропозиціями та бонусами.

Заклади мережі представлені у двох форматах — стаціонарні заклади з власною літньою терасою та з фуд-корти у ТЦ.

Головними перевагами мережі є популярний формат закладів, стильний, сучасний дизайн інтер'єру, популярні страви, що готуються з кращих продуктів, завдяки надійним та перевіреним постачальникам, доступні ціни, що забезпечує популярність закладів серед постійних та потенційних гостей.

Основу меню складають авторське гриль-меню від відомого шеф-кухаря Андрія Дромова, салати, пивні снеки, перші страви та широка пивна карта, родзинкою якої є фірмове пиво Grill Pub.

Основні переваги франшизи: 

  • Формат закладів Гриль Паб не має аналогів на ринку України.
  • Прибуток вже з першого місяця роботи.
  • Франшиза без паушального внеску.
  • Підтримка висококваліфікованими департаментами центраьного офісу на протязі всього періоду роботи.

точок власних

0

точок франчайзингових

13

Галерея
Умови франшизи

підтримка для франчайзі

Пакет підтримки партнерів:

  • франчайзинговий пакет
  • навчання персоналу
  • виїзд / затвердження локації
  • технологічні карти
  • фінансова модель
  • технічне відкриття
  • логістика 
  • пускова команда
  • договір франчайзингу
  • брендбук
  • постачальники
  • персональний менеджер
  • ТМ
  • маркетинг
  • методики / ліцензії
  • CRМ

Фінансові показники

Вступний внесок — відсутній 

Необхідний початковий капітал — від 690 000 грн 

Роялті — 2% 

Термін окупності інвестицій — від 6 місяців


основні вимоги

Вимоги до локації (залежать від формату)

Стаціонарний ресторан 

  • площа приміщення від 120 кв.м. 
  • споживана потужність  від 40 кВт 
  • приватна власність або довгострокова оренда 
  • можливість облаштування літнього майданчику 
  • наявність місць для паркування 
  • наявність службового входу 

Фуд-корт 

  • площа приміщення від 40 кв.м 
  • споживана потуєність  від 40 кВт 
  • популярний ТЦ/ТРЦ з високим рівнем відвідування 
  • зони: фуд-корт/ заклад в ТРЦ зі своєю посадкою 
  • окреме завантаження товару 
  • наявність технічних умов від ТРЦ ( система витяжки,  вентиляція, водопостачання і каналізація) 

Контактна інформація про франчайзера

Grill Pub

+38 (067) 53 26 982

franchising.gp@gmail.com

grillpub.ua

Контактна особа

Овсяннікова Марина 

Дізнатися більше

Заповніть форму зворотнього зв'язку – отримайте детальну інформацію про франшизу Grill Pub .

Повідомлення
Ім'я, прізвище *
Місто *
Телефон *
E-mail *

читати статті

найчайтіше читане

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.