Grill Pub

Про франшизу
Опис
Grill Pub — це національна мережа гриль-ресторанів, з прекрасною атмосферою у поєднанні з яскравим, авторським гриль-меню, фірмовим пивом та різноманітною коктейльною картою, і все це за доступними цінами, та кращим співвідношенням ціни та якості.
Grill Pub постійно зустрічає своїх гостей різноманітними сезонними новинками, акційними пропозиціями та бонусами.
Заклади мережі представлені у двох форматах — стаціонарні заклади з власною літньою терасою та з фуд-корти у ТЦ.
Головними перевагами мережі є популярний формат закладів, стильний, сучасний дизайн інтер'єру, популярні страви, що готуються з кращих продуктів, завдяки надійним та перевіреним постачальникам, доступні ціни, що забезпечує популярність закладів серед постійних та потенційних гостей.
Основу меню складають авторське гриль-меню від відомого шеф-кухаря Андрія Дромова, салати, пивні снеки, перші страви та широка пивна карта, родзинкою якої є фірмове пиво Grill Pub.
Основні переваги франшизи:
- Формат закладів Гриль Паб не має аналогів на ринку України.
- Прибуток вже з першого місяця роботи.
- Франшиза без паушального внеску.
- Підтримка висококваліфікованими департаментами центраьного офісу на протязі всього періоду роботи.
точок власних
0
точок франчайзингових
13
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
Пакет підтримки партнерів:
- франчайзинговий пакет
- навчання персоналу
- виїзд / затвердження локації
- технологічні карти
- фінансова модель
- технічне відкриття
- логістика
- пускова команда
- договір франчайзингу
- брендбук
- постачальники
- персональний менеджер
- ТМ
- маркетинг
- методики / ліцензії
- CRМ
Фінансові показники
Вступний внесок — відсутній
Необхідний початковий капітал — від 690 000 грн
Роялті — 2%
Термін окупності інвестицій — від 6 місяців
основні вимоги
Вимоги до локації (залежать від формату)
Стаціонарний ресторан
- площа приміщення від 120 кв.м.
- споживана потужність — від 40 кВт
- приватна власність або довгострокова оренда
- можливість облаштування літнього майданчику
- наявність місць для паркування
- наявність службового входу
Фуд-корт
- площа приміщення від 40 кв.м
- споживана потуєність — від 40 кВт
- популярний ТЦ/ТРЦ з високим рівнем відвідування
- зони: фуд-корт/ заклад в ТРЦ зі своєю посадкою
- окреме завантаження товару
- наявність технічних умов від ТРЦ ( система витяжки, вентиляція, водопостачання і каналізація)
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Овсяннікова Марина
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане

Що за новий формат кав‘ярні, та чому їх називають новаторами у сфері обслуговування?
Які дослідження та чому саме Dodo Pizza стала найбільш швидкозростаючою піцерією?
Про першу франчайзингову точку Sharikava та новинки в мережі.
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи

Чим швидше запустяться ресторани — тим успішніше буде продаватися їх франшизи.
Перші два дні реанімації ресторанів: клієнтів мало, обмежень — багато
Українські ресторатори просять Кабмін дозволити роботу літніх терас
Франшизу Sharikava продали Franchise Group. Наразі франчайзі обирають приміщення в столиці.
Скільки коштує відкрити кав’ярню в Києві, Житомирі та Вінниці
Американський журнал Entrepreneur обрав 500 кращих франшиз

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.