Grill Pub
Про франшизу
Опис
Grill Pub — це національна мережа гриль-ресторанів, з прекрасною атмосферою у поєднанні з яскравим, авторським гриль-меню, фірмовим пивом та різноманітною коктейльною картою, і все це за доступними цінами, та кращим співвідношенням ціни та якості.
Grill Pub постійно зустрічає своїх гостей різноманітними сезонними новинками, акційними пропозиціями та бонусами.
Заклади мережі представлені у двох форматах — стаціонарні заклади з власною літньою терасою та з фуд-корти у ТЦ.
Головними перевагами мережі є популярний формат закладів, стильний, сучасний дизайн інтер'єру, популярні страви, що готуються з кращих продуктів, завдяки надійним та перевіреним постачальникам, доступні ціни, що забезпечує популярність закладів серед постійних та потенційних гостей.
Основу меню складають авторське гриль-меню від відомого шеф-кухаря Андрія Дромова, салати, пивні снеки, перші страви та широка пивна карта, родзинкою якої є фірмове пиво Grill Pub.
Основні переваги франшизи:
- Формат закладів Гриль Паб не має аналогів на ринку України.
- Прибуток вже з першого місяця роботи.
- Франшиза без паушального внеску.
- Підтримка висококваліфікованими департаментами центраьного офісу на протязі всього періоду роботи.
точок власних
0
точок франчайзингових
13
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
Пакет підтримки партнерів:
- франчайзинговий пакет
- навчання персоналу
- виїзд / затвердження локації
- технологічні карти
- фінансова модель
- технічне відкриття
- логістика
- пускова команда
- договір франчайзингу
- брендбук
- постачальники
- персональний менеджер
- ТМ
- маркетинг
- методики / ліцензії
- CRМ
Фінансові показники
Вступний внесок — відсутній
Необхідний початковий капітал — від 690 000 грн
Роялті — 2%
Термін окупності інвестицій — від 6 місяців
основні вимоги
Вимоги до локації (залежать від формату)
Стаціонарний ресторан
- площа приміщення від 120 кв.м.
- споживана потужність — від 40 кВт
- приватна власність або довгострокова оренда
- можливість облаштування літнього майданчику
- наявність місць для паркування
- наявність службового входу
Фуд-корт
- площа приміщення від 40 кв.м
- споживана потуєність — від 40 кВт
- популярний ТЦ/ТРЦ з високим рівнем відвідування
- зони: фуд-корт/ заклад в ТРЦ зі своєю посадкою
- окреме завантаження товару
- наявність технічних умов від ТРЦ ( система витяжки, вентиляція, водопостачання і каналізація)
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Овсяннікова Марина
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.