НАЙ

Про франшизу

Опис

Затишний невеликий casual-ресторан української кухні або кулінарне мікропосольство України у різних куточках світу. Улюблений заклад для сніданків, побачень та вечірок, бо все як вдома

Знайомства з українською культурою та традиціями, а ще — цікавими людьми. Місце зустрічі світу з Україною, про яку зараз так багато чують, але не мають змоги пізнати справжню, зрозуміти й насолодитися. Усе для того, аби надати українцям за кордоном своє, рідне, най, а також познайомити іноземців з особливою гастрокультурою, яка століттями об'єднує людей.  Українська кухня. У нових реаліях це словосполучення — вже нотка успіху, бо Україна зараз — всім відомий та гучний бренд.  Ми не тільки про їжу. У ресторанах проводитимуться майстер-класи та виставки.

Плануємо поп-ап острівки з українськими брендами, вечірки, подкасти та мерч — а це ваш додатковий заробіток.  Ви не лише відкриваєте заклад, а й популяризуєте українське серед широкого різноманіття культур.  Від їжі та традиційних страв до витворів мистецтва й картин на стінах — все буде НАЙ.

Головна мета проєкту «НАЙ» полягає в популяризації нашої культури та підтримки українців all around the globe. Ми — досвідчена команда експертів ресторанної справи на чолі з відомим шеф-кухарем та власником декільких ресторанів Володимиром Ярославським. Наша місія — допомагати українцям відкривати ресторани рідної кухні, створюючи успішний прибутковий бізнес у різних куточках світу. Саме тому ми обрали цікаву стратегію масштабування — концентрувати сили всієї команди на формуванні мережі партнерів-франчазі, а не створювати власні, щоб ділитися знаннями та досвідом й розвивати ресторани наших партнерів. 

Першими ресторани «НАЙ» запустяться у Нью-Йорку, Празі, Лісабоні, Вроцлаві, Галіфаксі, Челтнем та інших містах. До речі, чекатимемо на відкритті!  40+ найкращих експертів допоможуть вам у всіх процесах керування рестораном. Чому? Кожен ресторан наших партнерів для нас важливіше, ніж власний, бо успіх вашого закладу — це те, над чим ми працюємо разом. Злагоджено, як єдиний механізм!

ПЕРЕВАГИ ФРАНШИЗИ: 

  • НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР. У нашій команді зібралися досвідчені експерти, які протягом багатьох років успішно відкривали заклади, розвивали ресторанний бізнес і власну кулінарну освіту. Ми звертаємо увагу на деталі, тому під нашим чуйним керівництвом ви відкриєте дійсно успішний та незвичайний ресторан під брендом «НАЙ».  З нас — підтримка та супровід партнерів 24/7.  Від знайомства до першого гостя й надалі — ми поряд. 
  • МІСІЇ. Популяризувати та закохати в українське, допомогти відкрити успішний бізнес, створити робочі місця для українців закордоном та організувати «наш» осередок в багатьох містах земної кулі. 
  • КОМАНДА. 40+ експертів-українців, котрі працюють над відкриттям франшизи. У складний для країни період ми об’єдналися та створюємо батьківщину в різних куточках планети. Аби переселенець, експат чи іноземець міг відчути величну українську культуру через їжу, мистецтво та наші товари.
  • ЗІРКОВИЙ БРЕНД-ШЕФ ВОЛОДИМИР ЯРОСЛАВСЬКИЙ. Один з найкращих шефів та рестораторів країни особисто створює меню для мережі «НАЙ» та постійно ділиться досвідом з партнерами-франчазі, щоб ваші заклади протягом років залишались найсмачнішими та найпрофесійнішими.

точок власних

0

точок франчайзингових

0 (у процессі відкриття — 10)

Галерея
Умови франшизи

підтримка для франчайзі

  • франчайзинговий пакет;
  • фінансова модель; 
  • договір франчайзингу;
  • ТМ;
  • маркетинг;
  • брендбук; 
  • дизайн-проект;
  • навчання персоналу; 
  • CRM;
  • виїзд/ затвердження локації; 
  • постачальники;
  • технологічні карти;
  • персональний менеджер; 
  • технічне відкриття;
  • пускова команда.

Фінансові показники

Ресторан сучасної української кухні та магазин українських товарів під одним дахом.

  • Вступний внесок — від 25 000$
  • Інвестиції на запуск — від 150 000$ до 270 000$
  • Період окупності — від 18 місяців
  • Необхідна площа — 100-160 кв.м.
  • Чистий прибуток — від 8 000$

основні вимоги

ВИМОГИ ДО ЛОКАЦІЇ:

  • місто з населенням від 100 000 чол. 
  • електроенергія — від 80 кВТ
  • нежитловий фонд;
  • можливість встановити припливно-витяжну систему вентиляції;
  • наявність фази 380 або можливість її підведення;
  • наявність другого входу; 

Контактна інформація про франчайзера

НАЙ

+380675021873

info@nai.restaurant

nai.restaurant

Контактна особа

Олена Товстоляк

Дізнатися більше

Заповніть форму зворотнього зв'язку – отримайте детальну інформацію про франшизу НАЙ.

Повідомлення
Ім'я, прізвище *
Місто *
Телефон *
E-mail *

читати статті

найчайтіше читане

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.