НАЙ
![](https://img.franchising.pl/ua/510/d97/_-_-1.png)
Про франшизу
Опис
Міжнародна мережа ресторанів сучасної кухні від Володимира Ярославського
Modern cuisine with ukrainian heart
Nai — міжнародна франшиза родом з України. Меню та концепція розроблені відомим шефом Володимиром Ярославським та адаптовані під гостей різних національностей. Унікальні страви, сучасна подача, акцент на деталях, високий рівень сервісу — ми створюємо позитивний гастродосвід для кожного.
Франшиза розроблена таким чином, аби ви змогли відкрити ресторан навіть без досвіду. Бо він є в нас, а у вас є — гастромрія. Вона реалізується завдяки власній автоматизованій ІТ-системі, чітким міжнародним стандартам, новому погляду на формат франчайзингу, команді, яка закриває 80% роботи: від відкриття — до маркетингу та подальшого розвитку ресторану.
Робимо процес відкриття ресторану легким, комфортним і послідовним. Допомагаємо франчайзі проходити цей шлях з підтримкою 24/7. Позбавляємо головного болю та хаосу, зменшуємо суму інвестицій на запуск гастропроєкту мінімум на 20%. — Команда Nai
Для кого франшиза
-
Діючі ресторатори та підприємці
Втілите власні амбіції в ще одному успішному бізнесі, диверсифікуєте ризики, масштабуєте діяльність, відкриєте власний ресторан під сильним брендом і матимете додаткове джерело прибутку.
-
Новачки без досвіду
Покроково пройдете увесь процес реалізації проєкту разом з командою, яка забирає на себе 80% роботи. Запустите власний бізнес без помилок і зменшите суму інвестицій мінімум на 20% у порівнянні з самостійним відкриттям.
-
Місцеві жителі та українці за кордоном, які починають по-новому
За 5-6 місяців побудуєте бізнес з нуля з підтримкою команди, розвиватимете український проєкт у світі та популяризуватимете культуру.
Переваги франшизи
- Франшиза для новачків та новаторів
- Франшиза для рестораторів та бізнесменів із досвідом
- Франшиза з сильним особистим брендом співзасновника та бренд-шефа Володимира Ярославського
- Франшиза з реальними чесними цифрами
- Франшиза з ІТ-системою та маркетинговим відділом
- Франшиза з оптимізацією витрат і прибутковою моделлю
- Франшиза, яка супроводжує партнерів не лише під час відкриття, а й після
- Франшиза з унікальними програмами навчання для франчайзі та їх команд
точок власних
2
точок франчайзингових
2 (у процесі відкриття — 12)
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
- франчайзинговий пакет;
- фінансова модель;
- договір франчайзингу;
- ТМ;
- маркетинг;
- брендбук;
- дизайн-проект;
- навчання персоналу;
- CRM;
- виїзд/ затвердження локації;
- постачальники;
- технологічні карти;
- персональний менеджер;
- технічне відкриття;
- пускова команда.
Фінансові показники
Створюємо простори, де будь-хто зможе насолодитись смачною їжею в будь-якому куточку світу за будь-якої погоди та нагоди. Настільки чесно та щиро, наче вдома.
- Вступний внесок — від 40 000$
- Інвестиції на запуск — від 280 000$ до 500 000$
- Період окупності — від 24 місяців
- Необхідна площа — 140-180 кв.м.
- Чистий прибуток — від 12 000$
основні вимоги
ВИМОГИ ДО ЛОКАЦІЇ:
- місто з населенням від 100 000 чол.
- електроенергія — від 80 кВТ
- нежитловий фонд;
- можливість встановити припливно-витяжну систему вентиляції;
- наявність фази 380 або можливість її підведення;
- наявність другого входу;
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Олена Товстоляк
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане
![](https://img.franchising.pl/ua/1a9/306/1-_.png)
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
![](https://img.franchising.pl/ua/ca2/ca6/1-_.png)
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
![](https://img.franchising.pl/ua/136/aa1/1-_-1.png)
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?
![](/img-tmp/brand07.png)
Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.