НАЙ
Про франшизу
Опис
Міжнародна мережа ресторанів сучасної кухні від Володимира Ярославського
Modern cuisine with ukrainian heart
Nai — міжнародна франшиза родом з України. Меню та концепція розроблені відомим шефом Володимиром Ярославським та адаптовані під гостей різних національностей. Унікальні страви, сучасна подача, акцент на деталях, високий рівень сервісу — ми створюємо позитивний гастродосвід для кожного.
Франшиза розроблена таким чином, аби ви змогли відкрити ресторан навіть без досвіду. Бо він є в нас, а у вас є — гастромрія. Вона реалізується завдяки власній автоматизованій ІТ-системі, чітким міжнародним стандартам, новому погляду на формат франчайзингу, команді, яка закриває 80% роботи: від відкриття — до маркетингу та подальшого розвитку ресторану.
Робимо процес відкриття ресторану легким, комфортним і послідовним. Допомагаємо франчайзі проходити цей шлях з підтримкою 24/7. Позбавляємо головного болю та хаосу, зменшуємо суму інвестицій на запуск гастропроєкту мінімум на 20%. — Команда Nai
Для кого франшиза
-
Діючі ресторатори та підприємці
Втілите власні амбіції в ще одному успішному бізнесі, диверсифікуєте ризики, масштабуєте діяльність, відкриєте власний ресторан під сильним брендом і матимете додаткове джерело прибутку.
-
Новачки без досвіду
Покроково пройдете увесь процес реалізації проєкту разом з командою, яка забирає на себе 80% роботи. Запустите власний бізнес без помилок і зменшите суму інвестицій мінімум на 20% у порівнянні з самостійним відкриттям.
-
Місцеві жителі та українці за кордоном, які починають по-новому
За 5-6 місяців побудуєте бізнес з нуля з підтримкою команди, розвиватимете український проєкт у світі та популяризуватимете культуру.
Переваги франшизи
- Франшиза для новачків та новаторів
- Франшиза для рестораторів та бізнесменів із досвідом
- Франшиза з сильним особистим брендом співзасновника та бренд-шефа Володимира Ярославського
- Франшиза з реальними чесними цифрами
- Франшиза з ІТ-системою та маркетинговим відділом
- Франшиза з оптимізацією витрат і прибутковою моделлю
- Франшиза, яка супроводжує партнерів не лише під час відкриття, а й після
- Франшиза з унікальними програмами навчання для франчайзі та їх команд
точок власних
2
точок франчайзингових
2 (у процесі відкриття — 12)
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
- франчайзинговий пакет;
- фінансова модель;
- договір франчайзингу;
- ТМ;
- маркетинг;
- брендбук;
- дизайн-проект;
- навчання персоналу;
- CRM;
- виїзд/ затвердження локації;
- постачальники;
- технологічні карти;
- персональний менеджер;
- технічне відкриття;
- пускова команда.
Фінансові показники
Створюємо простори, де будь-хто зможе насолодитись смачною їжею в будь-якому куточку світу за будь-якої погоди та нагоди. Настільки чесно та щиро, наче вдома.
- Вступний внесок — від 40 000$
- Інвестиції на запуск — від 280 000$ до 500 000$
- Період окупності — від 24 місяців
- Необхідна площа — 140-180 кв.м.
- Чистий прибуток — від 12 000$
основні вимоги
ВИМОГИ ДО ЛОКАЦІЇ:
- місто з населенням від 100 000 чол.
- електроенергія — від 80 кВТ
- нежитловий фонд;
- можливість встановити припливно-витяжну систему вентиляції;
- наявність фази 380 або можливість її підведення;
- наявність другого входу;
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Олена Товстоляк
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?
Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.