Кебаб Шеф

Про франшизу

Опис

У чому секрет успіху?

  • Брутальний та ударний маркетинг.
  • Відпрацьована фінансова модель, яку краштестили на 6 власних закладах у конкурентному середовищі Львова.
  • Клієнти — зголоднілі люди, а вони є будь-де.
  • А головне — ідеальний продукт.

Переваги франшизи

— Ударний маркетинг

Гучно відкриваємо, заповнюємо заклад, просуваємо на постійній основі

— Технологічні карти

Якість м'яса, температура гриля, послідовність використання інгредієнтів — все регламентовано

— Надійні постачальники

Партнери мають вигідні умови співпраці, лояльні ціни на продукти та обладнання

— Доставка Glovo

Кебаб замовляють і додому. Гарантуємо вигідні умови та додатковий прибуток

точок власних

6

точок франчайзингових

0

Галерея
Умови франшизи

підтримка для франчайзі

Пакет підтримки

  • Допомога у виборі локації
  • Адаптація дизайн-проекту
  • Навчання персоналу та кадровий облік
  • Індивідуальне формування переліку обладнання
  • Адаптація цінової політики
  • Договори з постачальниками та підрядниками
  • Необхідна документація
  • Тестовий режим із командою запуску Франчайзера
  • Ударний маркетинг
  • Технологічні карти
  • Програмне забезпечення
  • Детальний чек-лист відкриття
  • Постійна підтримка від Франчайзера

Фінансові показники

Mini

Площа — 20-30 кв.м
Інвестиції від 30 000 $
Період окупності 
1,1 рік
Середньомісячний чистий прибуток від 4 000 $
4 працівники

Base

Площа — 30-60 кв.м
Інвестиції від 46 000 $
Період окупності 
— 1,2 рік
Середньомісячний чистий прибуток від 4 500 $
4-5 працівники

Big

Площа — 60-100 кв.м
Інвестиції від 75 000 $
Період окупності 
— 2,7 років
Середньомісячний чистий прибуток від 5 500 $
5-6 працівники


основні вимоги

Відкриття «Кебаб шеф» доцільне в містах з населенням від 300 000 мешканців.

  • Вулиці з високим пішохідним трафіком
  • Близькість до центральних входів ВНЗ, офісних та торгових центрів
  • Транспортні хаби у спальних районах міста
  • Локація із доступом до води
  • Пішохідні зони та місця проведення дозвілля
  • Наявність міських комунікацій

Контактна інформація про франчайзера

Кебаб Шеф

+380 50 727 94 23

kebabchef.ua

Контактна особа

Марія Бездушна 

читати статті

найчайтіше читане

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.