Кебаб Шеф

Про франшизу
Опис
У чому секрет успіху?
- Брутальний та ударний маркетинг.
- Відпрацьована фінансова модель, яку краштестили на 6 власних закладах у конкурентному середовищі Львова.
- Клієнти — зголоднілі люди, а вони є будь-де.
- А головне — ідеальний продукт.
Переваги франшизи
— Ударний маркетинг
Гучно відкриваємо, заповнюємо заклад, просуваємо на постійній основі
— Технологічні карти
Якість м'яса, температура гриля, послідовність використання інгредієнтів — все регламентовано
— Надійні постачальники
Партнери мають вигідні умови співпраці, лояльні ціни на продукти та обладнання
— Доставка Glovo
Кебаб замовляють і додому. Гарантуємо вигідні умови та додатковий прибуток
точок власних
6
точок франчайзингових
0
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
Пакет підтримки
- Допомога у виборі локації
- Адаптація дизайн-проекту
- Навчання персоналу та кадровий облік
- Індивідуальне формування переліку обладнання
- Адаптація цінової політики
- Договори з постачальниками та підрядниками
- Необхідна документація
- Тестовий режим із командою запуску Франчайзера
- Ударний маркетинг
- Технологічні карти
- Програмне забезпечення
- Детальний чек-лист відкриття
- Постійна підтримка від Франчайзера
Фінансові показники
Mini
Площа — 20-30 кв.м
Інвестиції від 30 000 $
Період окупності — 1,1 рік
Середньомісячний чистий прибуток від 4 000 $
4 працівники
Base
Площа — 30-60 кв.м
Інвестиції від 46 000 $
Період окупності — 1,2 рік
Середньомісячний чистий прибуток від 4 500 $
4-5 працівники
Big
Площа — 60-100 кв.м
Інвестиції від 75 000 $
Період окупності — 2,7 років
Середньомісячний чистий прибуток від 5 500 $
5-6 працівники
основні вимоги
Відкриття «Кебаб шеф» доцільне в містах з населенням від 300 000 мешканців.
- Вулиці з високим пішохідним трафіком
- Близькість до центральних входів ВНЗ, офісних та торгових центрів
- Транспортні хаби у спальних районах міста
- Локація із доступом до води
- Пішохідні зони та місця проведення дозвілля
- Наявність міських комунікацій
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Марія Бездушна
читати статті
найчайтіше читане

Що за новий формат кав‘ярні, та чому їх називають новаторами у сфері обслуговування?
Які дослідження та чому саме Dodo Pizza стала найбільш швидкозростаючою піцерією?
Про першу франчайзингову точку Sharikava та новинки в мережі.
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи

Чим швидше запустяться ресторани — тим успішніше буде продаватися їх франшизи.
Перші два дні реанімації ресторанів: клієнтів мало, обмежень — багато
Українські ресторатори просять Кабмін дозволити роботу літніх терас
Франшизу Sharikava продали Franchise Group. Наразі франчайзі обирають приміщення в столиці.
Скільки коштує відкрити кав’ярню в Києві, Житомирі та Вінниці
Американський журнал Entrepreneur обрав 500 кращих франшиз

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.