I love kebab

Про франшизу
Опис
I love kebab — франчайзингова мережа ресторанів швидкого харчування в Україні. Наша спеціалізація — приготування донер-кебабів. Невеликі інвестиції у відкриття. Робоча система маркетингу. Авторські рецептури і технологічні карти. Якщо ви ведете активний спосіб життя, цінуєте свій час, але при цьому є поціновувачем комфорту і хорошого сервісу — це місце саме для Вас!
I love kebab —заклад, що живе з Вами в ритмі великого міста. Тут Ви в будь-який момент можете швидко і смачно перекусити. У нас Вам буде комфортно не тільки під час активного робочого дня, а й ввечері, якщо ви вирішили зустрітися з друзями за вечерею, адже I love kebab відрізняється стильним, сучасним дизайном та затишною атмосферою.
Основні переваги франшизи:
- Наявність прибуткової бізнес-моделі
- Простий і зрозумілий бренд
- Фірмовий стиль і елементи дизайну
- Унікальна технологія приготування кебабів
- Чималий досвід в сфері побудови бізнесових моделей
- Рентабельність бізнесу більше 30%
- Власне виробництво вірменського лавашу
- Забезпечення необхідною паперовою продукцією
- Власна система навчання персоналу
- Робоча система маркетингу з усіма необхідними матеріалами
- Наявність відгуків клієнтів в соціальних мережах
- Невеликі інвестиції у відкриття
- Рекламна підтримка
- Власне виробництва м`ясних напівфабрикатів
точок власних
7
точок франчайзингових
34
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
Пакет підтримки партнерів:
- франчайзинговий пакет
- фінансова модель
- договір франчайзингу
- ТМ
- маркетинг
- брендбук
- дизайн проєкт
- CRM
- навчання персоналу
- виїзд / затвердження локації
- постачальники
- логістика
- методики / ліцензії
- технологічні карти
- пускова команда
- персональний менеджер
- технічне відкриття
- запуск під ключ
Фінансові показники
Вступний внесок — 6000 $
Необхідний початковий капітал — від 20 000 до 35 000 $
Роялті — 2% від обороту
Термін окупності інвестицій — 6-12 місяців
Рекламні відрахування — немає
основні вимоги
Вимога до локації:
- місто, з населенням від 35 тис. чоловік
- площа приміщення: від 18 до 100 кв.м. (в залежності від формату)
- від 23 кВт
- приміщення на першій лінії з великим пішохідним та автобільним трафіком
- наявність фасадних вікон
- наявність каналізації, води, вентиляції
- фасадний вхід — максимум 2-3 сходинки
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Юрій Громоздов
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане

Що за новий формат кав‘ярні, та чому їх називають новаторами у сфері обслуговування?
Які дослідження та чому саме Dodo Pizza стала найбільш швидкозростаючою піцерією?
Про першу франчайзингову точку Sharikava та новинки в мережі.
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила

Чим швидше запустяться ресторани — тим успішніше буде продаватися їх франшизи.
Перші два дні реанімації ресторанів: клієнтів мало, обмежень — багато
Українські ресторатори просять Кабмін дозволити роботу літніх терас
Франшизу Sharikava продали Franchise Group. Наразі франчайзі обирають приміщення в столиці.
Американський журнал Entrepreneur обрав 500 кращих франшиз
Скільки коштує відкрити кав’ярню в Києві, Житомирі та Вінниці

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.