I love kebab

Про франшизу
Опис
I love kebab — франчайзингова мережа ресторанів швидкого харчування в Україні. Наша спеціалізація — приготування донер-кебабів. Ми маємо більше сімдесяти успішних кейсів, побудовану бізнес-модель та бренд, який впізнають тисячі. Завдяки налагодженій системі бізнесу та гнучкості нам вдалося зростати і в часи ковіду, і з початку повномаштабного вторгнення.
Франшиза у I love kebab це:
- 70 закладів у більше ніж 30 містах України;
- +20 нових закладів за 2022 рік
- Рентабельність бізнесу більше 30%;
- Відзнака «Вибір року» як «Найкраща мережа закладів швидкого харчування 2022 року»
- Продукт з авторською рецептурою;
- Сформований бренд та впізнаваність;
- Бізнес під ключ з готовою фінансовою моделлю;
- Власне виробництво м’яса та лавашу;
- Власна доставка всіх необхідних продуктів;
- Персональний менеджер, який допомагає відкрити заклад під ключ;
- Мережеві знижки для франчайзі;
- Консультації та франчайзингова підтримка;
- Маркетинговий супровід;
- Невеликі інвестиції у відкриття;
- Власна система навчання персоналу.
- Мережу засновано в 2017 році.
Початок франчайзингової діяльності – 2018 рік
Побудувати свій бізнес з досвідченою командою просто, ми зекономимо Ваші нерви та гроші. Адже все уже протестовано та налагоджено.
Станьте частиною I love kebab.
точок власних
12
точок франчайзингових
58
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
Пакет підтримки партнерів:
- франчайзинговий пакет
- фінансова модель
- договір франчайзингу
- ТМ
- маркетинг
- брендбук
- дизайн проєкт
- CRM
- навчання персоналу
- виїзд / затвердження локації
- постачальники
- логістика
- методики / ліцензії
- технологічні карти
- пускова команда
- персональний менеджер
- технічне відкриття
- запуск під ключ
Фінансові показники
Вступний внесок — 6000 $
Необхідний початковий капітал — від 20 000 до 35 000 $
Роялті — 2% від обороту
Термін окупності інвестицій — 6-12 місяців
Рекламні відрахування — немає
основні вимоги
Вимога до локації:
- місто, з населенням від 35 тис. чоловік
- площа приміщення: від 18 до 100 кв.м. (в залежності від формату)
- від 23 кВт
- приміщення на першій лінії з великим пішохідним та автобільним трафіком
- наявність фасадних вікон
- наявність каналізації, води, вентиляції
- фасадний вхід — максимум 2-3 сходинки
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Юрій Громоздов
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане

Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?

Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?
Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.