EASY BEER

Про франшизу
Опис
- Розслаблена, затишна і приязна атмосфера бару з 200 сортами пива на вибір а також смачними стравами.
- Гості зможуть протестувати різні сорти пива в будь-якій кількості на "Пивній стіні" на якій розміщені спеціальні диспенсери для дозування пива.
- Технологія Easy Beer на "Пивній Стіні" дозволяє контролювати розлив пива, а відповідно і прибутковість. Наші пивні диспенсери з'єднані з бочками, які знаходяться в холодному приміщенні. Це дозволяє подавати клієнту пиво ідеальної температури. Також ми використовуємо електронні обмежувачі піни. В ресторані Easy Beer жоден кег пива не затримується більше тижня. Жоден грам пива не марнується, але продається. Клієнт може або спробувати всі види пива по кілька грам або ж наповнити свій келих одним пивом.
- Гостям видається картка, яка використовується при самообслуговуванні "Пивної стіни". Клієнт платить за кількість налитих грам до келиху.
- Всі види пива ретельно підбираються нашим пивним сомельє, а асортимент оновлюється щотижня.
- До вибору клієнта є пиво з місцевих пивоварень, закордонні сорти пива, крафтове пиво та інші незвичні та смачні різновиди пива з усього світу. Пиво доступне як у кегах так і пляшкове.
- Також в зоні самообслуговування є "Стіна з віскі" та "Винна стіна". Тож кожен клієнт знайде напій на свій смак.
- У меню ресторану - різноманітні закуски та страви, які готуються висококваліфікованим персоналом прямо на очах у клієнтів (відкрита кухня).
- Дуже важливе значення в ресторані відводиться створенню відповідної атмосфери та якісному музичному супроводу (ретельно підібрані музичні композиції у форматі mp3).
- Інноваційні технології ресторану у поєднанні з чудовим пивом та атмосферою закладу створюють незабутній позитивний досвід для кожного гостя.
- Бізнес-модель Easy Beer має за мету забезпечити стабільний і зростаючий дохід для франчайзі. Закладом легко керувати. Хоча більшість ресторанів мають досить високий рівень витрат на персонал, Easy Beer зводить ці витрати до мінімуму, при цьому зберігаючи відмінний сервіс. Ми надаємо нашим партнерам всі необхідні інструменти, матеріали та навчання в рамках франчайзингового пакету.
- Рентабельність та довговічність бізнесу забезпечується завдяки зростаючому інтересу до пивних ремесел у всьому світі та хорошою маржею на пиві.
- Ми використовуємо інноваційне програмне забезпечення, розроблене та інтегроване в систему продаж ресторану, відслідковування замовлень клієнтів. Дане програмне забезпечення дозволяє відслідковувати продажі в ресторані з будь-якої точки світу за допомогою Інтернет-доступу до комп'ютера або смартфону.
- Наш пивний сомельє стане вашим сомельє. Вам не потрібно наймати дорогих працівників. Наш сомельє Easy Beer допоможе у виборі кращого міжнародного та місцевого пива для вашого закладу.
- Ресторанний бізнес може бути досить складним для моніторингу, з його численними розрахунками, відстеженням закупівельних цін, запасів, маркетингових кампаній, людських ресурсів і прибутку. Команда Easy Beer передбачила ймовірні прибутки та витрати. Ці розрахунки можна використовувати як орієнтир для максимізації прибутковості.
- В асортимент ресторану добираються найпопулярніші та найприбутковіші сорти пива, навіть якщо це локальні сорти пива з Вашого регіону. Вибір продуктів також піддається аналізу собівартості і прибутковості, терміну зберігання, регіональних смаків та сезонності.
- Звичайно, ви найкраще знаєте свій локальний ринок. Саме тому наш шеф-повар буде тісно співпрацювати з вами над розробкою меню та вибору напоїв на постійній основі.
- Ми хочемо зробити старт на ведення успішного ресторанного бізнесу для Вас as easy as possible!
точок власних
- Рига, Латвія
точок франчайзингових
- Копер, Словенія
- Будапешт, Угорщина
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
Easy Beer може працювати у трьох гнучких форматах:
- Бар/ресторан в популярному туристичному місці.
- Бар/ресторан в торговому центрі / аеропорту (без тераси).
- Бар/ресторан з орієнтацією на місцеве населення (менший сезонний вплив на ресторан, адаптоване меню під локального клієнта).
Різні можливості для Вашого бізнесу:
- Приміщення від 150 до 500 м2.
- Франшиза бізнес-моделі (доступна також як Conversion Franchising).
- Можливість відкриття одного закладу, кількох закладів або ж ексклюзивності певної території).
Франчайзинговий пакет Easy Beer включає:
- Навчання для франчайзі та ключового персоналу.
- Всеохоплююче керівництво для франчайзі (операційний підручник).
- Бренд-бук, включаючи зображення, шрифти, графіки, логотипи, тексти.
- Детальна фінансова модель ресторану / кількох ресторанів.
- Оцінка та погодження приміщення під ресторан.
- Адаптація пивного асортименту та меню під локального клієнта (якщо необхідно).
- Принципи ціноутворення та мерчендайзингу.
- Інноваційні технології та програмне забезпечення Easy Beer.
- Дизайн-проект.
- Інноваційне обладнання пивних диспенсерів (Пивна Стіна) та відповідне програмне забезпечення за спеціальними цінами, доступними лише нашим франчайзі.
- Можливість лізингу.
- Вибір постачальників та виробників мебелі, обладнання, продуктів.
- Проект веб-сайту на інтернет-домен.
- Навчальні програми та контрольні візити під час роботи ресторану.
- Постійна маркетингова підтримка.
- Регулярне оновлення меню з рецептами та інструкціями.
Фінансові показники
Інвестиція
- Загальна сума інвестиції залежить від багатьох факторів, таких як: ремонт та оформлення приміщення, оренда і т.п.
- Типовий бар / ресторан Easy Beer потребує від 150 000 євро інвестицій (включаючи обладнання та програмне забезпечення - приблизно 80 000 євро). Доступні варіанти лізингу обладнання.
- Окупність бізнесу - від 14 до 30 місяців.
- Договір франчайзингу підписується на 10 років (з можливістю пролонгації).
Франчайзингові платежі
- Вступний франчайзинговий платіж: 23 750 євро.
- Вступний франчайзинговий платіж буде знижено для першого франчайзі в країні, а також у випадку купівлі ліцензії на відкриття кількох ресторанів.
- Роялті оплачуються франчайзі починаючи з 4-го місяця діяльності ресторану.
Ексклюзив на територію
- Умови надання ексклюзивності на певну територію обговорюються індивідуально.
основні вимоги
- Досвід в ресторанному бізнесі не вимагається. Нового франчайзі ми навчимо усьому, що необхідно для ведення успішного ресторанного бізнесу Easy Beer. Все що ми вимагаємо - це любов до хорошої іжі, доброго пива та вміння створювати приємну атмосферу для гостей. Звичайно, також потрібно мати можливість інвестувати у своє майбутнє.
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Юріс Рогановс (мови Російська / Англійська)
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане

Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці

Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?
Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.
Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.
Про що розповідала Марія в прямому ефірі? Що важливого обговорили та чому варто купувати франшизу "БоХліб"

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.