ТМ Best Burger, яка вийшла на вітчизняний ринок з допомогою мастер-франчайзингу, має американське походження. Український підприємець став першим мастер-франчайзі компанії, в США ця мережа фаст-фудів називається Best o Burger. "Ідея відкрити заклад схожого плану з'явилася в моєї сестри, коли вона в 2006 році працювала в Сполучених Штатах за програмою Work and Travel, - розповів порталу Franchising.ua директор компанії "Бест Бургер" в Україні Віталій Гоголь. - Коли вона повернулася, ми розпочали переговори з франчайзером". В травні 2011 року український мастер-франчайзі відкрив власний заклад в Івано-Франківську. 14 лютого в цьому місті з'явиться ще один Best Burger, але вже не власний, а франчайзинговий. На черзі відкриття власного ресторану в місті Калуші, що в Івано-Франківській області, та в Стрию, що на території Львівщини. "Розвиток мережі ми розпочинаємо з західного регіону, щоб добре відпрацювати модель та умови співпраці, головні моменти постачання продукції, що є дуже важливим в цьому бізнесі, а вже потім вийдемо на національний рівень, - розповідає Віталій Гоголь. - Проте це зовсім не означає, що ми відкидатимемо пропозиції з інших регіонів. Так, приміром, нещодавно нас запропонували орендувати дуже хороше приміщення в одному з нових столичних ТЦ. Тепер перед нами стоїть питання: використати його під власний заклад, чи знайти в Києві партнера".
Компанія ще не встановила фіксованого паушального внеску для своїх франчайзі. "Сьогодні розмір початкового внеску визначається індивідуально для кожного випадку, - розповідає Віталій Гоголь. - Адже компанія ще досить нова, і ми прагнемо сформувати для наших франчайзі оптимальну пропозицію. Проте вже після того, як відкриємо 5-10 фаст-фудів, паушальний внесок стане єдиним для всіх". Роялті становить 3% і виплачується з 3-го місяця роботи. Також 0,5% отриманих коштів відраховуються на загальнонаціональну рекламу. Мінімальні інвестиції, необхідні для відкриття ресторану під ТМ Best Burger, становлять $ 50 тис.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Завдяки співпраці з фінансовими установами, компанія може надавати своїм франчайзі кошти на відкриття та розвиток бізнесу
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...