ТМ Best Burger, яка вийшла на вітчизняний ринок з допомогою мастер-франчайзингу, має американське походження. Український підприємець став першим мастер-франчайзі компанії, в США ця мережа фаст-фудів називається Best o Burger. "Ідея відкрити заклад схожого плану з'явилася в моєї сестри, коли вона в 2006 році працювала в Сполучених Штатах за програмою Work and Travel, - розповів порталу Franchising.ua директор компанії "Бест Бургер" в Україні Віталій Гоголь. - Коли вона повернулася, ми розпочали переговори з франчайзером". В травні 2011 року український мастер-франчайзі відкрив власний заклад в Івано-Франківську. 14 лютого в цьому місті з'явиться ще один Best Burger, але вже не власний, а франчайзинговий. На черзі відкриття власного ресторану в місті Калуші, що в Івано-Франківській області, та в Стрию, що на території Львівщини. "Розвиток мережі ми розпочинаємо з західного регіону, щоб добре відпрацювати модель та умови співпраці, головні моменти постачання продукції, що є дуже важливим в цьому бізнесі, а вже потім вийдемо на національний рівень, - розповідає Віталій Гоголь. - Проте це зовсім не означає, що ми відкидатимемо пропозиції з інших регіонів. Так, приміром, нещодавно нас запропонували орендувати дуже хороше приміщення в одному з нових столичних ТЦ. Тепер перед нами стоїть питання: використати його під власний заклад, чи знайти в Києві партнера".
Компанія ще не встановила фіксованого паушального внеску для своїх франчайзі. "Сьогодні розмір початкового внеску визначається індивідуально для кожного випадку, - розповідає Віталій Гоголь. - Адже компанія ще досить нова, і ми прагнемо сформувати для наших франчайзі оптимальну пропозицію. Проте вже після того, як відкриємо 5-10 фаст-фудів, паушальний внесок стане єдиним для всіх". Роялті становить 3% і виплачується з 3-го місяця роботи. Також 0,5% отриманих коштів відраховуються на загальнонаціональну рекламу. Мінімальні інвестиції, необхідні для відкриття ресторану під ТМ Best Burger, становлять $ 50 тис.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Багато людей прагнуть дотримуватися моди і періодично оновлюють свій гардероб. Тому роздрібна торгівля одягом у всі часи залишається актуальною, і при правильному підході цей бізнес завжди знаходить своїх відданих, постійних клієнтів
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...