Група компаній "Мировая Карта" розвиває багато ресторанних напрямків різноманітних кухонь світу. Які із своїх брендів Ви розвиваєте по франчайзинговій схемі?
З кожним роком все більше бажаючих купити "концепцію готового бізнесу" під відомою ТМ. Якщо говорити про регіони, то безперечно, тут є багато можливостей для розвитку.
Ми маємо можливість проводити маркетингові дослідження в регіонах України, і можемо з впевненістю стверджувати про найбільш актуальні і рентабельні концепції - це гриль-ресторан "Sam's Steak House", мексиканський ресторан "Tequila House", Ірландський раб-ресторан "Golden Gate", ресторан східної кухні "Шафран" та ресторан української кухні "Шинок".
В портфелі брендів Вашої компанії є концепція суші-барів "СушиЯ". Чи розвиваєте Ви цей напрямок по франчайзингу?
Мережу "СушиЯ" ми розвиваємо самі, та не продаємо франшизу цієї марки.
Як вплинули кризові явища на суші-бізнес, та плани розвитку мережі "СушиЯ"?
Що стосується кризи, то безумовно, вона далася взнаки в ресторанному бізнесі. Проте однозначно наш бізнес побудований на перспективу, тому ми стараємося максимально уважно ставитися до наших клієнтів, впроваджуючи різноманітні програми лояльності.
Що стосується планів, то вони просто тимчасово перенесені на період кризи, проте однозначно ми налаштовані на активну діяльність в Україні.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...