Львівська майстерня шоколаду: шматок Львова в регіони

В лютому 2012 року компанія, яка займається розвитком крамниць-кафе під ТМ “Львівська майстерня шоколаду”, вперше взяла участь у спеціалізованій виставці “Франчайзинг-2012”. Подія стала місцем зустрічі з двома майбутніми франчайзі та сприяла позитивному завершенню переговорів з іншими партнерами. “Протягом року ми продовжили ряд відкриттів у центральній частині країни: з'явилися нові заклади в Одесі, Вінниці та Києві. Також почали просуватися у східному напрямку, охопивши Маріуполь, Донецьк та Дніпропетровськ, - розповідає менеджер з розвитку франчайзингу “Львівської майстерні шоколаду” Лілія Єршова. - А 21 квітня відкрилася перша крамниця-кафе у Кракові. Поки що ми не йдемо далі в Європу, але вже розробляємо проект розвитку західного напрямку”.
Відкриваючи франчайзингові заклади в регіонах, компанія робить все можливе, щоб вони не втрачали особливого, львівського колориту. “Ми намагаємося максимально триматися бренду. Ретельно підходимо до підбору персоналу: обов'язковим є знання української мови, - розповідає Лілія Єршова. - Тому та сама атмосфера, той самий, як ми його називаємо, “кавалок Львова”, присутній у всіх закладах мережі”.
“Львівська майстерня шоколаду” не збирається зупинятися на досягнутому. Протягом наступного року компанія планує реалізувати ще 5-6 партнерських проектів. Вже до кінця березня відкриється перший заклад в Запоріжжі. А серед наступних пріоритетів - розширення присутності в західному регіоні: відкриття крамниць-кафе в Хмельницьку, Луцьку, Рівному та Чернівцях. У містах, де вже працюють франчайзі мережі, нові партнерські заклади відкриватися не будуть.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...