Компанії, яка займається розвитком мережі крамниць-кафе під ТМ "Львівська майстерня шоколаду", 3 роки. В жовтні минув рік з моменту відкриття першого франчайзингового закладу в Житомирі. На сьогодні в країні діють 4 партнерські крамниці-кафе, та укладені угоди про відкриття ще двох. Крім Житомиру франчайзі працюють також в Івано-Франківську, Ужгороді та Києві. "В нашої компанії дуже жорсткі вимоги до приміщення, в якому відкривається франчайзинговий заклад. Воно навіть ззовні повинно передавати нашу атмосферу, а це - атмосфера 18-19 століття, - розповіла порталу Franchising.ua менеджер з розвитку франчайзингу "Львівської майстерні шоколаду" Лілія Єршова. - Відповідно, ми висловлюємо до наших партнерів прохання підшукати будинок із старовинним фасадом. Він повинен бути лише кам'яний. Щодо інших вимог, то територія крамниці повинна займати не менше 100 м2. Ця площа є оптимальною для того, щоб показати весь асортимент нашого магазину та влаштувати кав'ярню, де відвідувачі можуть спокійно попити гарячого шоколаду та кави".
На сьогодні в планах компанії - охопити всю країну. "Наразі ми орієнтуємося на обласні центри, тому що вони є для нас потенційно важливими, - розповідає Лілія Єршова. - Проте не відкидаємо можливість відкриттів і в невеличких містах. Так, зараз ми сподіваємось на співпрацю з Маріуполем. Це місто, хоч і не обласний центр, однак в ньому спостерігається значний потік туристів, чим воно нас, власне, і зацікавило".
Бізнес під ТМ "Львівська майстерня шоколаду" вимагає інвестицій в розмірі від $ 60 до $ 100 тисяч. Однак ця сума може змінюватися залежно від площі приміщення та його стану. Окупається заклад в період від 1 до 1,5 року.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...