Як Ви оцінюєте ринок закладів тайської та японської кухні в Україні? Які головні тренди та тенденції цього ринку?
На мою думку, на ринку України поки що існує досить широка ніша для закладів тайської кухні. Що стосується японської кухні, то вона на сьогоднішній день є досить популярною в нашій країні. Суші - це давно вже не екзотика для споживачів. Стосовно виникнення тайських ресторанів, вважаю, що це поки що порівняно новий тренд. Хоча останнім часом він почав активно розвиватися. Це пов'язано з тим, що багато наших співвітчизників обирають для відпочинку азіатські країни. Мода на тайську кухню набирає стрімких обертів.
Яка частина ринку належить мережевикам? Чим це спричинено?
На думку експертів, в ресторанному сегменті ринку мережевикам сьогодні належить близько 70%. Справа в тому, що клієнт, відвідуючи мережевий ресторан, точно знає якість приготованих страв, ціни та рівень обслуговування. Власники мережевого бренду зацікавлені в підтримці високої якості продукції та своєї репутації. Крім цього, клієнтові набагато зручніше відвідати улюблений ресторан тоді, коли він знаходиться в його районі, а не на іншому кінці міста. Слід не забувати і про психологічний чинник. Адже, якщо ресторанів мережі багато, це означає, що вони процвітають, а отже - хороші.
Якими характеристиками повинен володіти заклад тайської та японської кухні, щоб бути успішним?
Зазвичай тут немає якихось особливих секретів. Якість приготування їжі, усміхнений та уважний персонал, адекватні ціни та чистота є запорукою успіху. Але є і свої нюанси. Дуже важливо, щоб екзотична кухня була адаптована до смаків українського відвідувача. Цього нам вдалося досягнути завдяки спільній роботі над меню нашого тайського шеф-кухаря та місцевих фахівців.
Які переваги отримають майбутні франчайзі компанії "Тайрай" у порівнянні з іншими гравцями ринку?
Відкриття власного кафе "Тайрай" - це можливість стати успішним ресторатором з мінімальними капіталовкладеннями та використанням нашого накопиченого досвіду в своєму підприємстві. Крім цього, партнер набуває пріоритетну можливість відкриття наступного ресторану в своєму регіоні. Купуючи франшизу "Тайрай", франчайзі отримує унікальні технології та підтримку, які допоможуть йому побудувати успішний бізнес.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...