заклади харчування
Франшиза пекарні «Сито»
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
ВІДКРИЛИ РЕСТОРАН СУЧАСНОЇ КУХНІ NAI
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія»
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Сучасний формат закладу "Шалена плюшка"
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Розширте свій бізнес з "ROMA ВДОМА"
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Відкриття року у франчайзингу
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Секрети приготування піци в «ROMA ВДОМА»
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
ВІДКРИЙ СВІЙ БІЗНЕС "ROMA ВДОМА"
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
Мережа I Love Kebab виросла удвічі
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Топ позицій в асортименті "Ваш ЛАВаш"
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Пекарня «Ваш ЛАВаш»
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
«Здивуємо Нью-Йорк»
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
Бо Хліб тепер в Черкасах!
Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?
V12 Coffee To Go двигун ваших інвестицій
Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.
Франшиза Gastro Oma
Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.
Запис ефіру «Розпаковка франшизи БоХліб»
Про що розповідала Марія в прямому ефірі? Що важливого обговорили та чому варто купувати франшизу "БоХліб"
Вартість франшизи така ж смачна, як кава
7 ПРИЧИН, чому вартує відкривати кавярню самообслуговування навіть в час війни.
V12 Coffee TO GO – інвестиція в майбутнє
Чому слід звернути увагу на компанію у сфері вендінгового франчайзингу?
Франшиза, що працює сама на себе
Чи може кав’ярня приносити стабільний пасивний прибуток?
Новий партнер — кав‘ярня “Зроби сам”
Що за новий формат кав‘ярні, та чому їх називають новаторами у сфері обслуговування?
Dodo Pizza сама швидкозростаюча мережа
Які дослідження та чому саме Dodo Pizza стала найбільш швидкозростаючою піцерією?