Антикризова кнайпа відкрилась у Львові
За словами власника Юрія Назарука, кафе проіснує 80 днів - він впевнений , криза скінчиться 1 березня, і він на цьому місці зробить інше кафе, яке він не зміг відкрити із-за кризи - ніхто не дав кредиту.
Ресторан відкрився в центрі міста Львова на площі Ринок у старому приміщенні. Фішка в інтер'єрі - запаси на зиму у вигляді консервованих закруток, пшона, макаронів, дешевих сигарет без фільтру і сигарет-самокруток, а також валюта у трьохлітрових банках, буцімто тепер надійніше тримати валюту в домашній склотарі, ніж у комерційних банках. Один із слоганів закладу: "Для чого нам цей Єгипет? Їдь у Карпати!". Офіціанти одягнуті в костюми банкірів, біржових консультантів та фінансових аналітиків.
Їжа у кафе сама проста, а ціна вказана з урахуванням сьогоднішнього стану економіки - в цінах присутні копійки. "Дрібну здачу будемо видавати дрібними або соняшниковим насінням", - розказала працівниця кафе Катерина. Борщ з грінками "Вічна цінність" за 5,55 грн., картопля по-селянськи з яєчнею "Для чого нам Нацбанк?" - 7,77 грн., сендвіч "Ковбасна девальвація" - 7,66 грн. Одне із "коронних" страв - сухарі, які зазвичай сушать в часи кризи. Порція із десяти сухариків з соусом - 5,55 грн.
Відгуки відвідувачів поки-що неоднозначні. "Ціни на їжу помірні, а ось на випивку явно не антикризові. Бокал пива коштує 7 грн., а 50 грамів горілки - майже 8 грн." - жаліється відвідувач.
Юрій Назарук є також співавтором концепції Львівського ресторану "Криївка", що свого часу наробив чимало галасу по всій Україні, оскільки присвячений тематиці УПА.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...