Компанія "Дім Кави", що розвиває франчайзингову мережу однойменних магазинів, проводить IV Регіональний Чемпіонат Бариста серед співробітників компанії. Відбудеться він 20-21 жовтня в Києві у готелі "Воздвиженський". На змаганні кожен учасник повинен буде розповісти про каву, на якій він буде готувати. Представити суддям 4 еспрессо, 4 капучіно, 4 авторських напої. Загальний час виступу не повинен перевищувати 15 хвилин. Презентацію оцінюють чотири смакових судді, два технічних і один головний суддя. Головним суддею буде Peter Wermuth (Петер Вермут) - авторизований тренер SCAE, провідною всесвітньої організації, що пропагує культуру кави.
"Узяти на себе місію розвитку культури споживання еспресо в Україні означає велику відповідальність перед клієнтом за кожну чашечку кави, запропоновану в магазинах "Дім Кави", - впевнена Інна Сморжевська, маркетолог компанії "Дім Кави". - "Будь то арабіка або робуста, ексклюзивні сорти або кавові бленди, кава темного обсмаження або світлого, бариста повинен уміти так приготувати напій, щоб розкрити всі смакові й ароматичні нотки кави. Ті, хто спробував хорошу каву, навряд чи потім погодяться на неякісний товар. Розібратися в цьому нам безсумнівно допомагає компетентний, грамотний менеджер або бариста.
Конкурси бариста надихають на підвищення майстерності учасників. Адже бариста - це не тільки людина, яка вміло готує каву (в основному еспресо), а і фахівець з кавового обладнання. Він знає все про правильний поміл, потрібну закладку кави, температуру та інші фактори, що впливають на збалансований смак кави".
"Дім Кави" - офіційний імпортер кави швейцарської фірми Blaser і кавових машин для домашнього і професійного використання. Починаючи з 1998 року, компанія розвиває мережу магазинів в Україні за допомогою франчайзингу, яка об'єднує вже близько 100 франчайзингових точок. Крім Україні мережа "Будинків Кава" також розвивається в Росії та Молдові.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...