Перша піцерія відомої міжнародної мережі Domino's Pizza відкриється в жовтні в Києві на Контрактовій площі. Кількість посадочних місць в першому закладі буде значно вище середнього значення цього показника в мережі Domino's Pizza в західних країнах.
Як розповів редакції порталу Franchising.ua, генеральний директор компанії "Домінос Піца Юкрейн" Андрій Романенко, відмінності в меню від інших країн будуть мінімальними. Domino's Pizza контролює відповідність своїм стандартам всіх продуктів, використовуваних в приготуванні піц та інших страв. Такий контроль будуть проходити і поставки продуктів для українських закладів мережі. Є ряд готових страв, на які Domino's Pizza має ексклюзивні права, є низка традиційних піц та десертів Domino's. Все це буде присутнє в українських закладах Domino's Pizza. Поряд з цим, у багатьох країнах є локальні особливості в меню Domino's Pizza, що враховують побажання місцевих споживачів. Цей підхід буде реалізовуватися і в Україну.
"Однак, головним завданням Domino's Pizza в Україну ми бачимо доставку. Це само собою зрозуміло, адже Domino's Pizza - компанія № 1 з доставки піци в світі. Серйозною конкуренції на ринку доставки піци в Україні зараз немає. Ця ніша широка, і в ній найближчим часом вистачить місця багатьом", - упевнений Андрій Романенко. - "І перш за все, звичайно, новим закладам мережі Domino's Pizza, яка має 50-річний досвід приготування і доставки свіжої, гарячої піци в найрізноманітніших частинах світу".
Розвитком міжнародної мережі Domino's Pizza в нашій країні займається українська компанія - ТОВ "Домінос Піца Юкрейн", активно взаємодіючи з колегами з Domino's Pizza International LLC. Згідно з планами, в України буде відкрито близько 50 закладів протягом найближчих 5 років. Столичний регіон - пріоритетний для "Домінос Піца Юкрейн", і не лише на перші місяці, але й на наступні п'ять років.
У всьому світі мережа Domino's Pizza розвивається по франчайзингу і об'єднує на сьогодні понад 9 тисяч закладів в США в більше ніж 60 країнах світу. "Для ухвалення рішення про початок франчайзингової співпраці в Україні необхідно провести досить серйозний аналіз у всіх аспектах даної діяльності. Можу припустити, що для цього буде потрібно не один рік. Однак, для початку відкриємо першу піцерію, а далі буде видно", - розповів Андрій Романенко.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...