Віденські булочки: погляд зсередини
Новий франчайзинговий бекерай "Віденскі булочки" відкрився минулого місяця, 2 липня, в Києві. Розташований заклад неподалік від метро Палац Спорту на вулиці Еспланадній.
"Ми відкрилися в сезон відпусток і середину особливо спекотного літа", - відзначає франчайзі Жанна Нужненко. - "З досягнень я вже з упевненістю можу говорити про стабільність відвідування та наявність постійних клієнтів. Ми націлені на більше і сподіваємося стати улюбленим місцем для більшої кількості відвідувачів. Думаю, осінь покаже, чи все зробили ми для цього".
Розглядати можливість відкриття пекарні по франчайзингу співвласники-франчайзі почали за 9 місяців до запуску. Відкрити свій бекерай їм вдалося за 3 з половиною місяця з моменту підписання договору оренди. До рішення організувати власний бізнес підприємців підштовхнуло народження дитини, плани мати велику сім'ю і велике бажання мати гнучкий графік роботи одночасно з розширенням рівня відповідальності. Жанна Нужненко розповіла, що ще під час отримання своєї фінансової освіти їй подобалася ідея розвитку бізнесу по схемі франчайзингу.
| Новий франчайзинговий бекерай "Віденські булочки" у Києві |
"До вибору франчайзера ми підійшли ґрунтовно: оцінили існуючі на ринку України пропозиції за схемою франчайзингу. Франчайзинг від ТМ "Віденські булочки" виявився для нас найбільш оптимальним з точки зору балансу обсягу і термінів окупності інвестицій. До того ж, на мій погляд, існуючим бекерай "Віденські булочки" вдалося перенести на наш ринок західний підхід: відмінну якість продукції, чітку спеціалізацію, гідний рівень обслуговування", - вважає Жанна Нужненко. - "Якщо ж говорити не в цифрах, нам дуже хотілося робити щось приємне людям, що несе тепло і затишок будинку, що дає гарний настрій і відчуття польоту. Свіжий, смачний і здоровий хліб, спечений саме для тебе, справжній французький круасан вранці - це така приємна частина нашого життя".
Бренд "Віденські булочки", що належить ТОВ "Колос-ЛТД", існує на українському ринку з 1997 року. Мережу франчайзингових бекерай компанія почала розвивати в кінці минулого року. Зараз заклади працюють у таких містах, як Київ, Донецьк, Луганськ, Ялта, Львів, Миколаїв. У столиці на сьогоднішній день відкрито 7 закладів під ТМ "Віденські булочки", 2 з яких працюють по франчайзингу.
"У подібному форматі "кафе-пекарні" працюють ще кілька мереж. Але, в цілому, ринок ще дуже далекий від насичення. В нас є бажання відкрити ще не один заклад подібного формату. До того ж, ми дуже уважно розглядаємо нові пропозиції ринку франчайзингу. Це дійсно гарна можливість розвивати в Україні проекти, які стали успішними в багатьох країнах світу і зробити свій внесок в процес євро- і не тільки інтеграцію", - впевнена Жанна Нужненко.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...