Компанія "Колос-ЛТД", якій належить бренд "Віденські булочки", зосередилася на розвитку франчайзингової мережі кафе-бекерай. "За півроку реалізовано вісім франчайзингових проектів - і ми вважаємо це відмінним результатом!" - повідомила редакції порталу директор ТОВ "Віденські булочки" та керівник франчайзингового проекту Ірина Журавель. P>
"Нещодавно ми відкрили франчайзинговий бекерай у Львові, в липні відбудеться відкриття в Миколаєві і Києві на вул. Еспланадна, причому хочу відзначити, що ми не планували відкривати бекерай по франчайзингу в Києві, а розглядали столицю як наступний стратегічний етап розвитку компанії - відкриття своїх точок", - розповіла Ірина. - "Ми лояльні партнери, і це дає нам і нашим потенційним франчайзі багато можливостей для реалізації бізнес-проектів. Динаміка розвитку наших франчайзі цілком збігається з нашими розрахунками, які ми надавали потенційним партнерам на етапі проекту. Всі відкриті бекерай показують стабільно позитивні результати. Зазвичай, місяць-два - це копітка робота з асортиментом для залучення відвідувачів, потім активне збільшення кількості постійних гостей за рахунок відмінної якості продукції та обслуговування".
На сьогоднішній день працює вісім франчайзингових бекерай "Віденські булочки" в Донецьку, Луганську, Києві, Ялті. 19 червня відкрилася також франчайзингова точка у Львові, планується запуск другої. 1 липня запрацює ще одне кафе в Києві, 8 липня відкривається бекерай у Миколаєві, - обидва по франчайзингу. P>
"Зараз ми активно розглядаємо Харків, Полтаву, ведемо переговори з потенційним партнером у Львові та Києві. На даному етапі наша стратегія не змінюється, до кінця року ми плануємо відкрити від 10 до 20 франчайзингових бекерай", - поділилася планами Ірина Журавель.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...