На українському ринку вже 8 місяців працює концепція точок випічки та продажу цукрових бельгійських вафель "Гофре". Мережа на сьогодні налічує шість власних точок в Києві. Найближчим часом - вже цього літа - з'являться перші франчайзингові. Про це порталу Franchising.ua повідомив відповідальний з франчайзингу компанії Gaufres de Liège LLC Украина Домінік Рембо.
Компанія, що створила концепцію "Гофре", - бельгійська. Мережа фірмових точок представлена в Бельгії, Україні, Росії, Румунії, скоро також перші точки з'являться у Франції. У мережі "Гофре" будуть представлені як власні, так і франчайзингові точки, причому в Україні перевага надаватиметься все ж франчайзинговому методу: дві третини точок, що працюватимуть в нашій країні будуть відкриті незалежними підприємцями-франчайзі, і лише третину компанія запустить сама.
"Наша мета сьогодні - розростання мережі "Гофре". Це достатньо легкий і успішний бізнес, і ми надаємо можливість зайнятися ним українським підприємцям. Наш франчайзі отримує бізнес "під ключ", безкоштовне навчання персоналу, а також усі послуги централізованого виробництва та поради досвідченої команди, а найголовніше - ексклюзивний, високоякісний, смачний, святковий продукт. Цю концепцію можна віднести до сфери стріт-фуду за здатністю швидко відповісти на запит споживача, але все ж стріт-фудом вона не є, оскільки наш продукт високої якості, що не завжди притаманне цьому напрямку", - розповів Домінік Рембо.
Компанія налаштована зараз на активне розширення мережі "Гофре" за допомогою франчайзингу з можливістю отримання ексклюзивного права на розвиток регіону, а також продаж мастер-франшиз в інші країни.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Візитна картка створює враження про компанію. Ось чому надзвичайно важливо, як саме вона виглядає та що на ній написано
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
Завдяки співпраці з фінансовими установами, компанія може надавати своїм франчайзі кошти на відкриття та розвиток бізнесу
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...