Вже близько півроку працює перше власне кафе Merry Berry в Одесі. Відпрацювавши концепцію, компанія остаточно сформувала франчайзингову пропозицю. Тепер у планах - активний розвиток власної та франчайзингової мережі в Україні, орієнтуючись спочатку на великі міста країни. Крім того, - вихід на ринки Росії, Казахстану та інших країн.
"Відвідувачі просто відмінно відреагували на цю концепцію. Вже на другому місяці роботи ми досягли точки беззбитковості. 50% виручки надходить від продукції, яку споживачі купують і забирають із собою додому. Півроку ми відпрацьовували цю концепцію, удосконалювали її, тепер остаточно сформували франчайзингову пропозицію і готові починати співпрацю з підприємцями", - розповів редакції порталу Franchising.ua представник компанії Олександр Шуклін.
Основною особливістю концепції Merry Berry є сам асортимент продукції і можливість брати її на винос. Акцент робиться на власну випічку за особливими рецептами, яка випікається на очах споживачів. Також родзинкою є напої на основі свіжих ягід і фруктів, а також молока та йогуртів. Крім того, компанія створила власний бленд кави, який буде доступний споживачам у всій мережі закладів Merry Berry.
"Секретом успіху концепції Merry Berry є команда ефективних професіоналів, яка цим всім займається. Ми постійно стежимо за бажаннями і вподобаннями наших клієнтів, створюємо різноманітні сезонні пропозиції. Наприклад, проаналізувавши ринок і опитавши наших споживачів, ми створили "джанбо-меню" - це різні кавові напої, наприклад, капучино в 600-грамових кружках. Ми не стоїмо на місці - постійно експериментуємо, наприклад, зараз ввели в меню морозиво", - розповідає Олександр Шуклін.
Зараз компанія готує формат "смузі-поінт" - невелику точку продажів ексклюзивних фірмових ягідних коктейлів, яка може розташовуватися в торгових центрах. Цей формат також пропонується для відкриття по франчайзингу.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...