Австралійська компанія Country Chicken активно зайнялася розвитком франчайзингової мережі фаст-фудів у країнах СНД. Український ринок розглядається як надзвичайно цікавий і пріоритетний для відкриття ресторанів, тому компанія зараз цілеспрямовано налаштована на пошук партнерів-франчайзі, які будуть відкривати фаст-фуди Country Chicken в різних куточках країни.
На сьогодні у світі працює понад 450 ресторанів Country Chicken. Більшість з них розташовані в Австралії, так само фаст-фуди є в Новій Зеландії, на островах Тонго, Самоа, Нова Каледонія та Фіджі, в Індії, ОАЕ, Саудівської Аравії, Росії і Таджикистані.
"У семи країнах у нас є майстер-франчайзі. Загалом поява на новому ринку відбувається по-різному: були випадки коли франчайзі відразу купували права на розвиток нашого бренду в цілому регіоні, але частіше траплялося, що після відкриття одного ресторану та отримання гарного прибутку, франчайзі приймали рішення про придбання прав на розвиток мережі ресторанів по всій своїй території", - розповіла редакції порталу керівник напрямку міжнародних відносин, продажів і маркетингу компанії Country Chicken Альона Кузьменкова.
На ринку країн СНД на сьогоднішній день працюють на повну силу ресторани в таких містах, як: Владивосток, Ростов-на-Дону, Санкт-Петербург, Душанбе. Готуються ще два ресторани в Санкт-Петербурзі, два в Москві, також у Нальчику, Уфі, Владикавказі та інших містах країн СНД.
"Російським ринком і країнами СНД ми зайнялися достатньо нещодавно і зараз ми дуже задоволені нашими результатами - вже успішно працюють, а також готуються до відкриття ще ресторани в різних містах Росії та інших країн СНД. Наш офіс приймає заявки на франшизу щоденно, крім того, над просуванням нашого бренду працюють брокерські агенції по різних регіонах Росії, країн Прибалтики та СНД", - розповіла Альона Кузьменкова.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...