Country Chicken: Україна - неоране поле для фаст фуду
У зв'язку з чим було прийняте рішення виходити на український ринок?
Успіх на російському ринку перевершив наші очікування, і ми почали шукати потенційних франчайзі і в країнах СНД і в першу чергу в Україні.
Чим приваблива для компанії Україна?
Український ринок фаст фуду так само, як і російський, тільки почав розвиватися. Попит на ресторани швидкого харчування достатньо високий, але пропозиція і асортимент залишає бажати кращого. Тому для нас як франчайзера - це неоране поле, де ми бачимо для себе величезні можливості просування нашого бренду у всіх регіонах України.
Чим планується здивувати українського споживача?
Концепція нашого бренду - унікальна, ми маємо багато особливостей, за допомогою яких і збираємося залучити українського споживача. У першу чергу, завдяки унікальним технологіям наша продукція містить мінімальну кількість жиру, що надає особливі смакові якості курячим продуктам, робить їх хрусткими ззовні і абсолютно ніжними і соковитими всередині. По-друге, ми приділяємо величезну увагу сервісу, програма навчання персоналу ґрунтується не просто на задоволенні запитів клієнтів, а на перевершенні їх очікувань. Наприклад, ми стараємося, щоб в нашому фаст фуді відвідувачі відчули себе як в дорогому ресторані, де їм приділяється відповідна увага. Крім того, доброзичливість нашого персоналу сприяє тому, що клієнтам хочеться відвідувати заклад знову і знову.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...