Франчайзинговий розвиток мережі "Пан Піцца" ресторанна компанія Реста почала в 2002 році. На сьогоднішній день під торговельною маркою "Пан Піцца" працюють п’ять піцерій, дві з яких франчайзингові і знаходяться вони в Кривому Розі.
"Пан Піцца" була заснована в 1995 році і до якогось моменту розвивалася дуже активно, розширившись в Одесі до 11 об'єктів. Далі попереднє керівництво прийняло рішення про закриття деяких піцерій. З приходом нового керівника політика компанії була змінена, і тепер ми спрямовані на активний розвиток, у тому числі й по шляху франчайзингу", - розповіла про причини відновлення франчайзингової діяльності керівник напряму "Пан Піцца" компанії Реста Ольга Подбельцева.
Найближчим часом компанія планує поповнити мережу ще п’ятьма-шістьма власними піцеріями в Одесі, перша з яких відкриється наступного місяця.
Щоб відкрити "Пан Піццу" необхідно близько $150.000. Паушальний внесок складає при відкритті першої піцерії $20.000, при відкритті подальших в цьому ж місті - $10.000, роялті складає $1000 на місяць.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...