Як розповів порталу Franchising.ua співвласник торговельних марок "Бліц-Меню" та "Кушать подано" Олександр Рось, пропонуючи франшизу, компанія надає партнерові опрацьовану бізнес-модель, стандарти ведення бізнесу, допомагає в підготовці і запуску закладу, проте при цьому створюючи абсолютно новий заклад, що працює під іншою торговельною маркою.
"Ми були однією з перших компаній в Україні, що розробила свій франчайзинговий пакет. Проте зараз в економічній ситуації, що склалася, набагато краще і вигідніше за допомогою нашого досвіду і наших знань запустити франчайзинговий заклад, який, проте, працюватиме під іншою назвою. "Бліц-меню" знають добре в Дніпропетровську, але на іншій території нашої країни цей заклад не знайомий споживачеві. Для того, щоб про нього дізналися, потрібно відкрити ще хоч би декілька таких фаст-фудів, а зараз це доволі проблематично, враховуючи кількість коштів, необхідних для запуску ресторану. Хоча франшизу "Бліц-Меню" ми також пропонуємо, і абсолютно не відмовимося, якщо знайдуться охочі", - розповів Олександр Рось.
Зараз будується франчайзинговий заклад в центрі Нікополя, і він також працюватиме під іншою назвою.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...