"Ми розширюємо свою мережу фаст-фудів по Україні. А франчайзинг зараз - найкращий для цього спосіб", - розповіла порталу менеджер з розвитку мережі Burger Сlub Оксана Дендеря.
Burger Сlub – це фаст-фуд родом із Полтави. Там вже рік працює перший власний заклад компанії. На даний момент кількість фаст-фудів Burger Сlub налічує 13, з яких 5 власних і 7 франчайзингових. Їх можна зустріти в Полтаві, Харкові, Сумах, Миколаєві, Кременчузі, Сімферополі. На черзі Вінниця, Київ, Одеса, причому в останніх двох містах будуть відкриті представництва компанії BurgerСlub.
"Компанія не має наміру зупинятися на досягнутому і найближчим часом націлена на динамічний розвиток і закріплення позицій на всій території України", - поділилася планами Burger Сlub Оксана Дендеря.
Burger Сlub може бути відкритий як точка в торговельному центрі або як повноцінне стаціонарне кафе в окремому приміщенні. Термін оренди приміщення для окремого фаст-фуда BurgerСlub повинен складати не менше 6 років, площа, що рекомендується для нього, – 150-200 кв.м. Важливе облаштування літнього майданчика. Для відкриття закладу знадобиться від 250.000 до 450.000 грн, роялті складає 2% від обороту, паушальний внесок в компанії відсутній.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...