CORN HOUSE йде у франчайзинг

Вівторок
09.06.2009
В Україні з’явився новий напрямок в галузі швидкого харчування - варена кукурудза в стакані
 

Нова для України концепція швидкого харчування - продаж свіжо приготовленої кукурудзи у стакані, вже давно набула популярності в багатьох країнах світу. Українська компанія "КОРН-ХАУЗ" стала першопрохідцем у цьому бізнесі в Україні, розпочавши розвиток однойменної мережі в 2008 році. На сьогоднішній день в Києві працює 7 власних стаціонарних точок компанії.

Перевіривши дієвість концепції та бізнесу на власних пунктах, "КОРН-ХАУЗ" вирішила продовжити розвиток мережі, використовуючи франчайзингову схему співпраці з незалежними підприємцями.

Компанія опрацювала повний франчайзинговий пакет, який сміливо можна назвати "бізнесом під ключ". Оплативши вартість пакету ($4000), через 10 днів після підписання договору підприємець отримує готову торговельну точку, зі всім необхідним обладнанням, корпоративним стилем, одягом, початковим комплектом посуду та товару. Підприємцю залишається лише щомісяця оплачувати зарплату працівників, орендну плату за місце, та докуповувати заморожену кукурудзу та посуд.

Крім того компанія передбачила співпрацю на умовах оренди франчайзингового пакету, з його викупом через 5 місяців, а також можливість співпраці з діючими торговельними об'єктами (магазинами, кіосками, палатками) для організації міні-установки "CORN HOUSE".


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015