Формат заходу зібрав на одному майданчику представників франчайзингових мереж, інвесторів, постачальників, а також інших експертів ресторанного ринку з України, країн СНД, США, Великобританії, Західної, Східної Європи та Азії. Результат FRANCHITHINK 2017 – це понад 1600 гостей, 5 доповідей міжнародних спікерів, панельна дискусія з експертами ринку, 14 годин освітньої сесії, 20 презентацій франшиз в зоні BUY і 30 ресторанних франшиз на території EXPO.
На головній сцені форуму своїми історіями успіху поділилися Маріо К. Бауер, член Консультативної ради з питань міжнародного франчайзингу, а також член Виконавчої ради Vapiano SE; Бенджамін Саймон, віце-президент великої мережі ресторанів швидкого обслуговування Carl’s Jr; Федір Овчинніков, засновник і співвласник міжнародної мережі «Додо Піца»; Деніз Косан, засновник Walter’s Coffee Roastery; Ольга Єлісєєва, операційний директор бренду KFC у Центральній та Східній Європі, Росії та країнах СНД.
У зоні BUY пройшли презентації відомих у багатьох країнах світу ресторанних франшиз з України, США, Іспанії, Італії, Ірландії, Туреччини, Білорусі та Росії. Гості Форуму ближче познайомилися з бізнес-моделями таких франшиз, як: Little Caesars, KFC, «Додо Піца», SHADE BURGER, MYBOX, Walter’s Coffee Roastery, Pizza Firenze, Yogorino, Cantina Mariachi, Lizarran, Pizza Celentano, Smilefood, Salateira, FreshLine, Lviv Croissants, CoffeeDOOR, Сoffee sound, Варенична балувана Галя, "Мафія", "Хінкальня", Georgia, CASTA, Сім’я ресторанів Дмитра Борисова. Не виключено, що деякі з представлених франшиз доповнять ресторанний ринок України вже наступного року.
Зокрема, про свої наміри відкрити перші заклади в Україні в 2018 році заявив Федір Овчинніков, засновник і співвласник мережі піцерій «Додо Піца».
«Додо Піца» планує вийти в Україну вже в 2018 році
Він також зазначив, що розвиток франчайзингу в Україні свідчить про розвиток малого бізнесу в країні. "Франчайзинг розвивається тоді, коли починає розвиватися малий бізнес. Головний споживач франчайзингу – це малий бізнес. І якщо в Україні зараз розвивається франчайзинг, то розвивається і бізнес, і це прекрасно, тому що підприємці врятують світ", – зазначив Федір Овчинніков.
Головна місія форуму FRANCHITHINK – показати позитивну динаміку розвитку ресторанного франчайзингу та ресторанної індустрії в цілому, а також створити умови для спілкування діючих практиків і підприємців, які роблять країну більш гостинною за допомогою створення нових якісних закладів.
Організатор форуму FRANCHITHINK – Клуб готельєрів та рестораторів Hoteliero, заснований в 2009 році. Місія та завдання клубу - підтримувати і всіляко сприяти розвитку індустрії гостинності. З цією метою компанія проводить Міжнародний барний фестиваль BAROMETER International Bar Show, Міжнародний саміт шеф-кухарів і рестораторів Creative Chefs Summit, Національну ресторанну премію СІЛЬ та Міжнародну премію гостинності International Hospitality Awards.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Джоббінг чи власна автомобільна заправка?
Завдяки співпраці з фінансовими установами, компанія може надавати своїм франчайзі кошти на відкриття та розвиток бізнесу
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...