Сьогодні українська мережа сендвіч-барів FreshLine, яка вийшла на ринок громадського харчування в 2009-му році, є найбільшою на сході України, з добре налагодженою системою роботи і логістикою. У Харкові та області успішно працює 17 власних сенвіч-барів, і скоро відбудеться відкриття першого партнерського закладу в м. Чернівці.
«Перед тим як відкрити мережу сендвіч-барів FreshLine, я набирався досвіду за кордоном. Вивчаючи як функціонують різні бізнеси, шукав такий, який простий у функціонуванні, і має можливість ефективно використовувати працю людей. Брав на озброєння досвід успішних компаній, і прийшов до висновку, що мережа сенвіч-барів - це те, що потрібно. Тим більше, що в Україні ця ніша порожня», - розповідає Вадим Бортник, засновник мережі FreshLine.
У 2014 році компанія вирішила поділитися своїм ім'ям і досвідом з потенційними партнерами, тому, було прийнято рішення розвиватися по франчайзингу. Для того, щоб стати франчайзі компанії FreshLine, перш за все, важливо бути порядною людиною. Також слід мати мінімальний підприємницький досвід, та володіти інвестиціями в районі від $30 000 до $50 000 для відкриття сендвіч-бару. Паушальний внесок: $5 000. У свою чергу, керівництво компанії FreshLine підтримає франчайзі: допоможе відкрити заклад і запустити проект, щоб він ефективно працював. Забезпечить продукцією, поділиться усіма розробками, досвідом, проведе тренінги для персоналу та багато ін.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...