Незважаючи на нестабільність в країні компанія "Віденські булочки" продовжує активну діяльність. 15-го травня у мережі бекерай стартувало нове, легке, акварельне меню, а з 26-го - вперше відкривається «Фестиваль полуниці». «Ми розробили лінійку продуктів, які були б цікаві гостям: починаючи від полуничного напою, і закінчуючи полуничним крем-супом, тірамісу, тарталетками», - говорить директор ТОВ «Віденські булочки», Надія Росинска. Відзначимо, що цього року в мережі бекерай чудово пройшов сезон Пасхи: з новими продуктами та ідеями, притому, що рецептура залишилася такою ж.
На сьогоднішній день "Віденські булочки" налічують 7 власних, і 11 франчайзингових об'єктів, продаються в більш ніж 300 торгових точках в 24 містах України. «Квартал для нас був не з легких, але ми намагаємося працювати активно. Функціонують всі локації по Україні. Звичайно, виникли труднощі з доставкою продукції до Криму (певні вимоги щодо сертифікації), і на Схід, але, тим не менш, роблячи все можливе і не можливе, компанія доставляє продукцію у всі міста», - ділиться Надія Росинска.
Що стосується франчайзі, то вимоги до нових партнерів залишилися попередніми. «Відносно франчайзі нічого не змінилося. Радують успіхи запущеного нами в минулому році нового експрес формату «Віденські булочки», який не вимагає великих вкладень - він більш економічний, але й не поступається стандартним бекерай», - сказала Надія Росинска.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...