Domino's Pizza - міжнародна мережа піцерій, що почала свою історію в США, і на даний момент нараховує більше 10 000 корпоративних та уповноважених філій в 70 країнах по ліцензії франчайзинг, відрізняється найшвидшою доставкою піци - за 30 хвилин.
В Україні розвиток мережі Domino's Pizza стартував з 2010 року. Сьогодні відкрито 18 закладів, всі вони зосереджені в столиці. Пізніше ланується розвиток в інших містах країни по франчайзингу.
«На сьогоднішній день Україні далеко до європейського рівня насичення ринку закладами громадського харчування, тому ринок доставки піци стабільно зростає. За нашими прогнозами зростання продовжуватиметься в найближчі кілька років. Підтвердженням цьому є збільшення кількості компаній і мереж, які здійснюють доставку піци», - коментує генеральний директор мережі Domino's Pizza в Україні Романенко Андрій.
Українська Domino's Pizza не відрізняються від піцерій у світі. Підходи і виконання стандартів чітко контролюються кураторами з Америки. Domino's Pizza в Україні, як і в будь-якій іншій країні дуже схожі. Життєрадісна атмосфера, процес приготування піци і багато іншого - все виконано за американським стандартом.
Важливо відзначити, що за підсумками року по всьому світі найбільша з піцерій Domino's Pizza збільшила свій прибуток на 27 %. Глобальні роздрібні продажі Domino's за 2013 досягли $8 млрд., в т. ч. $4,2 млрд на міжнародних і $3,8 на внутрішніх ринках. Чистий річний прибуток оператора підскочив на 27,2% до $142,99 млн. В порівнянні продажі виросли на 6,2% в міжнародних магазинах і на 5,4% в торгових точках США. За 2013 -й рік було відкрито 631 піцерію (58 нових точок в США і 573 - в інших країнах). На сьогоднішній день у компанії понад 10 000 точок в 70 країнах. Більше 96% закладів Domino's Pizza працюють по франчайзингу.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...