«Велика тарілка» - молода мережа кафе-піцерій, що відкрилася у 2009 році і представлена закладами у Львові. Принцип компанії – «Все починається з відвідувачів». Секрет успіху – у смачній фірмовій кухні, у виконанні стандартів високоякісного обслуговування, використання сучасного високоякісного технологічного обладнання та методик управління персоналом.
Зі слів Юрія Викалюка, власника торговельної марки «Велика тарілка», щоби показати повагу до своїх клієнтів, у такий не простий економічний час для нашої країни, компанія втілює в життя різні акції. Наприклад: з'явилося пиво «Велика тарілка», яке одразу стало фішкою закладу. Воно подається з таранькою за ціною 29 грн. 300 мл. фрешу коштує 20 грн. У зв’язку з постом, при замовленні вегетеріанської їжі, додається салат в подарунок. Також з'явився новий різновид Мисливської піци, що тепер подається з соусом Пілатті та гірчицею.
Варто нагадати, що для франчайзі «Велика тарілка» пропонує одразу три формати франшизи: ресторація, арт-паб і DJ-бар. У власних закладах мережі відпрацьовані всі моделі роботи. Як тільки ситуація в країні стабілізується, то робота у франчайзинговому напрямку буде продовжуватись.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...