Нововведення в бекераї принесли свої перші і позитивні плоди. Всупереч складнощів розвитку сфери громадського харчування, що пов'язані з економіческінестабільной ситуацією в країні, поліпшення сервісу і асортименту в мережі бекерай вплинуло на рентабельність підприємства.
«Можу сказати, що результати позитивні. Ми ввели нову лінійку фірмових пирогів, які підвищили нашу маржинальність і лояльність до гостей. Розширили кухню, зробили її більш лояльною і доступною, врахували всі побажання наших гостей: від дітей-школярів до пенсіонерів, від вікової потреби до переваг у їжі. А також, ввели пісне меню в якому більше 11 страв, у тому числі і сендвічі», - говорить директор ТОВ « Віденські булочки» Надія Росинська.
Що стосується відкриттів нових бекерай, то і тут «Віденські булочки» не відстають. У вересні відкрився і успішно розвивається франчайзинговий бекерай в Харкові. Надія Росинская зазначила: «Проведений нами маркетинговий аналіз по локаціях бекерай показав, що основними нашими клієнтами є студенти, офісні співробітники та люди середнього віку. Оскільки Харків - місто студентів і бекерай знаходиться в зручному місці, можна припустити стрімкий розвиток».
У грудні була відкрита власна точка в Києві, поруч зі станцією метро Лівобережна. А 15 лютого ще одна франчайзингова точка в Києві, але вже в Оболонському районі, по вул.Вишгородська 45. Через місяць, франчайзі вже планує розвиватися далі, але детально про свої успіхи не розповідає, щоб не відлякати удачу. Важливо тільки одне - ризики виправдалися успішно. «Правда, сьогодні, переговори з потенційними франчайзі знаходяться на стадії переговорів, і підписаних договорів ще немає», - каже Надія Росинська.
Важливо відзначити, що ціни в закладах «Віденські булочки» залишилися на колишньому рівні, незважаючи на зміну цінової політики постачальників. Цим керівництво мережі прагне довести, що не форсує обставини і не поспішає заробити більше, а відноситься до своїх гостей з розумінням. «Адже у кожного свій гаманець і свої можливості», - робить акцент Надія Росинська. На сьогоднішній день у компанії «Віденські булочки» 12 франчайзингових бекерай: у Києві, Харкові, Донецьку, Сумах, Луганську, Ялті, Сімферополі та Бердянську. Власні бекерай франчайзера є тільки в столиці, всього їх 7. Незважаючи на геополітичні умови в нашій країні «Віденські булочки» рухаються далі і планують розвиток, як і власних бекерай так і з франчайзі. «Обернешся - два кроки попереду втратиш», - прокоментувала Надія Росинска.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...