Під ТМ Burger CLUB в Україні працює 41 ресторан. В найближчих планах - відкриття ще двох точок в Одесі та Чернівцях. Не зважаючи на те, що на ринку представлено безліч сильних вітчизняних і зарубіжних гравців, серед яких - McDonald's, KFC, Chicken HUT, McFoxy - ніша швидкого харчування залишається відносно вільною. «Практика будь-якої країни показує наявність безлічі мереж швидкого харчування, - говорить менеджер з розвитку BurgerCLUB Оксана Дендеря. - В результаті у кожної людини є вибір, кому віддати перевагу. В нашій кухні є свої унікальні пропозиції. Основний акцент в меню - великий асортимент сендвічів».
У Росії під ТМ Burger CLUB функціонують 28 ресторанів, зовсім скоро відкриються ще дві франчайзингові точки. Як і планувалося, мережа продовжує розвиток в Казахстані. Сьогодні там працюють 1 стаціонарний ресторан і 1 на фуд-корті. За прогнозами представників мережі, на початку 2014 року Burger CLUB буде представлений в Казахстані чотирма об'єктами. «Відкриваємося в різних країнах, проте найуспішніше з франчайзингу мережа розвивається в Росії, - пояснює Оксана Дендеря. - Що стосується України, інтерес проявляє велика кількість потенційних партнерів. На ділі часто виявляється, що для відкриття не вистачає інвестицій. Крім того, російські колеги набагато краще знайомі з принципом роботи по франчайзингу. Вони прекрасно розуміють всі переваги створення бізнесу згідно готової моделі з уже відомим брендом».

У 2014 році на український ринок фаст-фуду збираються заходити одразу кілька великих мереж. Так, на початку весни планується відкриття перших точок світового бренду Subway. Інтерес зарубіжних компаній демонструє стабільну привабливість вітчизняного ринку швидкого харчування.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...