ТМ "Pearl Tea. Жемчужный Чай" була заснована в січні 2012 року в Німеччині і стала першою в Україні мережею франчайзингових кафе з продажу безалкогольних коктейлів bubble tea. Pearl Tea першим представив повний асортимент коктейлів з перлинами із соку. «Pearl Tea (Bubble tea) - безалкогольні прохолодні коктейлі на основі свіжоприготованого чаю з фруктовими сиропами. Характерною цікавою складовою є фруктові їстівні перлини. Простіше кажучи, це натуральний сік в рослинній оболонці», - розповідає директор з розвитку мережі Міла П'ятниця. Компанія регулярно розширює асортимент, пропонує гостям нові поєднання смаків, яких немає ні в одному bubble tea барі. Ближче до Нового Року готується нове зимове меню, нові десерти для холодної пори року і безліч сюрпризів для ресторанів, кафе і клубів, які поки що тримаються в секреті.
За 1,5 роки роботи відкриті або перебувають на стадії відкриття 4 точки в Донецьку, Києві, Маріуполі і Вороніжі (Росія). Франшизою Pearl Tea неодноразово цікавилися не лише українські підприємці, а й кандидати з сусідніх країн. «Ми з гордістю говоримо про кожну нову точку, але саме відкриття в Росії для нас є великим кроком вперед, - повідомляє Міла П'ятниця. - Адже російський ринок пропонує безліч франшиз по баббл ті. Однак Вороніж, в якому не було жодного баббл ті бару, зупинив свій вибір на українському продукті».
Інтерес до франшизи Pearl Tea виник вже в перші місяці роботи пілотного проекту в Донецьку. Але, зі слів директора з розвитку, вони почали пропонувати франшизу тільки після шести місяців роботи, тому що чекали результатів більш тривалого періоду. За попередніми підрахунками, франчайзі зможе оцінити реальну окупність і потенціал зростання мінімум через 6 місяців. Стартовий капітал проекту від 10 до 20 тис. євро, роялті - 80 євро на місяць протягом перших двох років. Щомісячний чистий дохід становить 3 тис. євро. Компанія ретельно підходить до вибору франчайзі і підписує контракти не тільки з тими, хто має фінансову можливість, а й з тими, хто близький до ідеології Pearl Tea.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...