Бізнес триваліший за кризу
Кажуть із-за кризи виторг закладів швидкого обслуговування знизився і багато з них змушені закриватися. Чи торкнулися ці явища Вашої мережі піцерій?
Звісно, виторги не демонструють стрімкого зростання, але й значного падіння не спостерігається. Питання про закриття навіть не розглядається. Це можна пояснити, мабуть, нашою ціновою політикою - вона досить демократична, - у поєднанні з нашими традиційними смаком і якістю.
Чи несе сьогоднішня криза позитивні явища?
Один з позитивних моментів досить приємний: ми прискореними темпами впроваджуємо нові страви, в яких використовуються не дуже дорогі продукти - з метою зниження собівартості і, відповідно, ціни, але це неодмінно має бути якісно і смачно - така собі "антикризова пропозиція".
Щодо потенційних франчайзі, то серед тих, з ким ми спілкувались останнім часом, є така думка: у зв'язку з падінням цін на нерухомість вкладати гроші в наш бізнес економічно привабливо з двох причин - по-перше, громадське харчування, особливо в нашому сегменті, в найближчі роки продовжить бути доволі рентабельним, а, по-друге, переобладнане за нашими стандартами приміщення цінне саме по собі і є гарним капіталовкладенням.
Наразі мені здається передчасним пов'язувати кризу, яка неодмінно мине, з розвитком мережі, яку ми маємо наміри розвивати й надалі.
читати статті
![](https://img.franchising.pl/ua/1a9/306/1-_.png)
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
![](https://img.franchising.pl/ua/1de/4ae/sto_small.jpg)
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Джоббінг чи власна автомобільна заправка?
Франчайзинговий договір є основою, на якій будуються стосунки між франчайзером та франчайзі
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...