Під торговельною маркою "Велика Тарілка" відкриваються кафе-піцерії, у меню яких представлені різноманітні страви європейської та італійської кухонь, і візитна картка закладів – піци великого розміру "XXL". Перша "Велика Тарілка" відкрилась у 2009 році в місті Львові. Згодом, спираючись на позитивні відгуки відвідувачів, власники реалізували ще один заклад у західній столиці. Сьогодні представники компанії розробили франчайзингову пропозицію кафе-піцерій "Велика Тарілка" і активно шукають партнерів. Невдовзі стартує перший франчайзинговий проект.
Франчайзер "Великої Тарілки" готовий надати всю необхідну підтримку: допомогу у складанні бізнес-документації, при виборі приміщення і розробці його дизайну, а також - навчання персоналу, розробку маркетингової стратегії, підбір обладнання та передачу технології приготування фірмових страв. "Таким чином, франчайзі, відкриваючи свою справу і використовуючи унікальні і перевірені часом методи роботи, вкладає свідомо менші капітали в порівнянні з індивідуальним відкриттям власного підприємства. В результаті це дає реальну можливість отримувати стабільний дохід", - ділиться Юрій Викалюк, власник торговельної марки "Велика Тарілка".
Для того, щоб стати учасником-партнером мережі "Велика Тарілка" необхідно володіти мінімальними інвестиціями в розмірі 150 тис. грн для відкриття фуд-корту і 200 тис. грн - для повноцінного закладу. Також франчайзі має сплачувати паушальний внесок – від 30 тис. грн та щомісячне роялті у розмірі 1 % від загального обороту. Майбутньому партнеру обов’язково необхідно буде знайти приміщення площею не менше 150 м2 та територіальну локацію, розміщену в місцях із значним людським трафіком.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...