Тайська кухня - вигідний бізнес?

Понеділок
04.02.2013
"Дуже важливо, щоб екзотична кухня була адаптована під смаки українських клієнтів", - стверджує Олександр Розеншток, власник концепції "Тайрай".
 

Як Ви оцінюєте ринок закладів тайської та японської кухні в Україні? Які головні тренди та тенденції цього ринку?
На мою думку, на ринку України поки що існує досить широка ніша для закладів тайської кухні. Що стосується японської кухні, то вона на сьогоднішній день є досить популярною в нашій країні. Суші - це давно вже не екзотика для споживачів. Стосовно виникнення тайських ресторанів, вважаю, що це поки що порівняно новий тренд. Хоча останнім часом він почав активно розвиватися. Це пов'язано з тим, що багато наших співвітчизників обирають для відпочинку азіатські країни. Мода на тайську кухню набирає стрімких обертів.

Яка частина ринку належить мережевикам? Чим це спричинено?

На думку експертів, в ресторанному сегменті ринку мережевикам сьогодні належить близько 70%. Справа в тому, що клієнт, відвідуючи мережевий ресторан, точно знає якість приготованих страв, ціни та рівень обслуговування. Власники мережевого бренду зацікавлені в підтримці високої якості продукції та своєї репутації. Крім цього, клієнтові набагато зручніше відвідати улюблений ресторан тоді, коли він знаходиться в його районі, а не на іншому кінці міста. Слід не забувати і про психологічний чинник. Адже, якщо ресторанів мережі багато, це означає, що вони процвітають, а отже - хороші.

Якими характеристиками повинен володіти заклад тайської та японської кухні, щоб бути успішним?

Зазвичай тут немає якихось особливих секретів. Якість приготування їжі, усміхнений та уважний персонал, адекватні ціни та чистота є запорукою успіху. Але є і свої нюанси. Дуже важливо, щоб екзотична кухня була адаптована до смаків українського відвідувача. Цього нам вдалося досягнути завдяки спільній роботі над меню нашого тайського шеф-кухаря та місцевих фахівців.

Які переваги отримають майбутні франчайзі компанії "Тайрай" у порівнянні з іншими гравцями ринку?

Відкриття власного кафе "Тайрай" - це можливість стати успішним ресторатором з мінімальними капіталовкладеннями та використанням нашого накопиченого досвіду в своєму підприємстві. Крім цього, партнер набуває пріоритетну можливість відкриття наступного ресторану в своєму регіоні. Купуючи франшизу "Тайрай", франчайзі отримує унікальні технології та підтримку, які допоможуть йому побудувати успішний бізнес.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015