Тайська кухня - вигідний бізнес?

Понеділок
04.02.2013
"Дуже важливо, щоб екзотична кухня була адаптована під смаки українських клієнтів", - стверджує Олександр Розеншток, власник концепції "Тайрай".
 

Як Ви оцінюєте ринок закладів тайської та японської кухні в Україні? Які головні тренди та тенденції цього ринку?
На мою думку, на ринку України поки що існує досить широка ніша для закладів тайської кухні. Що стосується японської кухні, то вона на сьогоднішній день є досить популярною в нашій країні. Суші - це давно вже не екзотика для споживачів. Стосовно виникнення тайських ресторанів, вважаю, що це поки що порівняно новий тренд. Хоча останнім часом він почав активно розвиватися. Це пов'язано з тим, що багато наших співвітчизників обирають для відпочинку азіатські країни. Мода на тайську кухню набирає стрімких обертів.

Яка частина ринку належить мережевикам? Чим це спричинено?

На думку експертів, в ресторанному сегменті ринку мережевикам сьогодні належить близько 70%. Справа в тому, що клієнт, відвідуючи мережевий ресторан, точно знає якість приготованих страв, ціни та рівень обслуговування. Власники мережевого бренду зацікавлені в підтримці високої якості продукції та своєї репутації. Крім цього, клієнтові набагато зручніше відвідати улюблений ресторан тоді, коли він знаходиться в його районі, а не на іншому кінці міста. Слід не забувати і про психологічний чинник. Адже, якщо ресторанів мережі багато, це означає, що вони процвітають, а отже - хороші.

Якими характеристиками повинен володіти заклад тайської та японської кухні, щоб бути успішним?

Зазвичай тут немає якихось особливих секретів. Якість приготування їжі, усміхнений та уважний персонал, адекватні ціни та чистота є запорукою успіху. Але є і свої нюанси. Дуже важливо, щоб екзотична кухня була адаптована до смаків українського відвідувача. Цього нам вдалося досягнути завдяки спільній роботі над меню нашого тайського шеф-кухаря та місцевих фахівців.

Які переваги отримають майбутні франчайзі компанії "Тайрай" у порівнянні з іншими гравцями ринку?

Відкриття власного кафе "Тайрай" - це можливість стати успішним ресторатором з мінімальними капіталовкладеннями та використанням нашого накопиченого досвіду в своєму підприємстві. Крім цього, партнер набуває пріоритетну можливість відкриття наступного ресторану в своєму регіоні. Купуючи франшизу "Тайрай", франчайзі отримує унікальні технології та підтримку, які допоможуть йому побудувати успішний бізнес.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015