Розвиток мережі ресторанів швидкого харчування під ТМ Burgers Buffet почався рік тому, та вже на сьогодні вона охоплює 5 власних та 2 франчайзингові заклади, що працюють на території Львова. В асортименті цих фаст-фудів - хот-доги, гамбургери та роли на будь-який смак. Головною ізюминкою меню є те, що для приготування страв у закладах використовуються виключно натуральні продукти. "Ми позиціонуємо себе як заклад здорової їжі, тільки в сегменті фаст-фуду", - стверджує власник ТМ Burgers Buffet Андрій Галицький.
В процесі співпраці франчайзер забезпечує своїх партнерів всіма необхідними хлібобулочними виробами та готовою м'ясною продукцією у вакуумній упаковці порційно для кожного сандвіча чи рола. "Отже, щоб мати досить великий асортимент продукції, франчайзі не потрібно утримувати кухаря, закуповувати м'ясо та багато інших інгрідієнтів, потрібних для виготовлення м'ясних страв. А найголовніше - підприємець не матиме клопоту з ужарками, недостачами на кухні тощо, - розповідає Андрій Галицький. - Франчайзі залишається лише закуповувати овочі та бакалію, контролювати дотримання стандартів Burgers Buffet та вести комп’ютерний облік".
Компанія Burgers Buffet націлена на розвиток франчайзингової мережі фаст-фудів на території всієї України, проте власні ресторани швидкого харчування відкриватимуться лише у Львові. "Наші франчайзі зможуть обирати, в якому форматі працювати з торговою маркою: відкривати повноцінний ресторан чи фуд-корт, - зазначає Андрій Галицький. - Відповідно, буде варіюватися і сума інвестицій - від 150 до 350 тис. грн. Окупляться обидва формати протягом 11-18 місяців".
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...