Мережа ресторанів “Піца Челентано” продовжує розширюватись за франчайзинговою концепцією. На сьогодні з торговою маркою співпрацює 171 франчайзі. “В середньому наша компанія відкриває 12 ресторанів на рік, – ділиться директор департаменту франчайзингу компанії Fast Food Systems Ольга Йолтуховська. – Так, найближчим часом, мають стартувати нові ресторани “Піца Челентано” в Києві, Львові, Донецьку, Херсоні, Знам’янці та Сімферополі. Також цієї осені Fast Food Systems презентує новий формат піцерії. Ми хочемо зробити нашим шанувальникам і партнерам, які всі ці роки лояльно до нас відносились - приємний сюрприз”.
“Ми відкриті і раді партнерству. Компанія Fast Food Systems і надалі хоче займати стійки позиції в ресторанному бізнесі. Тому є чіткі умови до входу в мережу. В першу чергу, це вимоги до потенційних франчайзі, які готові будувати бізнес на основі взаємної поваги, за схемою франчайзингововго бізнесу і, найголовніше, поділяти наші корпоративні цінності. Також ми дуже прискіпливо вивчаємо інфраструктуру міста, місце розташування майбутнього ресторану та вибираємо приміщення, яке має бути розміром не менш ніж 150 м2", - розказала Ольга Йолтуховська. Прилегла територія ресторану має мати можливість облаштування літнього майданчику та місця для паркування транспорту. Вартість самої франшизи обійдеться потенційному партнеру в суму від € 6 до 14 тис., в залежності від категорії міста, місця розташування та формату закладу. Інвестиції на відкриття ресторану складатимуть в середньому € 140 тис. Окупиться такий франчайзинговий бізнес приблизно за 3 роки.
Fast Food Systems була першою українською компанією, що розпочала розвиток мережі по франчайзингу, і на сьогоднішній день є одним з найбільших вітчизнях франчайзерів. Заклади під брендами з портфелю FFS є вже у всіх регіонах України, включаючи невеликі міста. Сьогодні компанія Fast Food Systems розвиває найбільшу в Україні мережу демократичних ресторанів: мережа піцерій "Піца Челентано" нараховує 171 заклад, "Картопляна Xата" - 34, ресторан японської кухні "Япі" - 5 закладів.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...